Vse za dom

Vhodna vrata polepšajo vsak dom in poslovno stavbo

Vhodna vrata morajo zagotoviti najboljšo varnost in toplotno izolacijo vašega doma. Nakup vhodnih vrat je resna odločitev. Vhodna vrata ustvarjajo pomemben vtis o vašem domu. V naši ponudbi PVC in ALU vhodnih vrat lahko najdete model vrat, ki bo ustrezal vašemu domu. Vhodna vrata so kot obraz hiše ali stanovanja – prvo, na kar je obiskovalec pozoren, ko čaka, da mu odprete in element, ki ga boste tudi sami pogosto videvali. Pomembno je, da izberete vhodna vrata, ki odražajo vaš okus in, ki se ujemajo z videzom tako zunanjosti kot notranjosti vašega doma.

 vhodna vrata

V podjetju Tetim vam ponujajo preko 140 čudovitih in kakovostnih modelov vhodnih vrat, tako, da ne boste prikrajšani ne za slog, ne za varnost in ne za funkcionalnost. Preden lahko sprejmete kvalitetno odločitev za nakup vhodnih vrat, morate vedeti, zakaj stara vrata niso več primerna za uporabo. So dotrajana, ali ste se ob prenovi hiše ali stanovanja enostavno odločili , da je čas za nekaj novega? Ali pa so razpokala zaradi vremenskih vplivov, se zvila zaradi vročine? Morda si želite večjega občutka varnosti, ki vam ga vaša stara vhodna vrata preprosto ne nudijo? Ko si odgovorite na vsa ta vprašanja, si lahko izberete vrata primerna za vaš dom.

Vsak material ima svoje lastnosti in vsak je pod vplivom različnih dejavnikov. Vhodna vrata podjetja Tetim so izdelana iz trenutno najboljših materialov na tržišču – aluminija in PVC, ki v sebi združujeta visoko odpornost in relativno nizko ceno. Lesena vrata namreč prva klonejo pod vremensko neugodnimi vplivi – a naj vas ne skrbi. Tudi, če vam je všeč naraven videz, lahko še vedno dobite vhodna vrata iz zgoraj omenjenih materialov, ki zelo dobro posnemajo videz lesa. Morda ste si izbrali čudoviti slog enega od modelov vhodnih vrat, ki ste ga opazili na naši spletni strani. Razmislite tudi o tem, kako se bodo vrata ujemala z opremo vašega doma. Vhodna vrata so obraz vašega doma.