avtopreproge
Avto moto

Gumijaste avtopreproge z robovi so pravi domači hit

Avtopreproge so lahko plastične, tekstilne ali gumijaste. Inovativne avtopreproge slovenskega podizvajalca so izdelane iz kvalitetnega kavčuka in so neuničljive ter lepe na pogled in take tudi ostanejo za vedno. Se ne deformirajo in so narejen tako, da zadržijo umazanijo ter tekočina na svojem mestu tako, da avto ni prav nič umazan pod njimi. Zato jih izdelujejo povsem po meri in morate avto pripeljati k njim, da jih naredijo do milimetra natančno. Ker se tako prilegajo dnu avta, ne bo za njih nič steklo in bo avto povsem čist.

 avtopreproge

Gumijaste inovativne avtopreproge imajo visoke robove, zato tudi zdržijo veliko vode na sebi, če se kaj polije in vam ni treba ustaviti. Tudi če imate na čevljih sneg, ko se bo stopil se voda ne bo razlila. To pa zato, ker so te avtopreproge izdelane z visokimi rebrastimi kanali in prekati med njimi, da so cone na preprogah ločene med seboj in ti pravokotniki v sebi zadržijo vodo, tekočino in razsuti tovor.

Ko se ustavite, enostavno preprogo odpnete s pomočjo gumba in jo vzamete iz avta. Če ste previdni, se ne bo nič zlilo in padlo na dno avta. Lahko pa prej preden preprogo dvignete, popivnate tekočino ali jo posesate s sesalnikom za umazanijo in vodo. Nikar ne uporabite navadnega sesalnika, ker ne bo več deloval. Nato lahko preprogo dvignete, sperete pod vodo, posesate ali jo operete pod pritiskom in s čistili, če je umazanija trdovratna in masna ali slana.

Na ta način bodo avtopreproge hitro oprane in čiste, nato pa se tudi hitro posušijo in jih že lahko namestite v avto dejansko po nekaj minutah, dovolj je, da bodo odcejene. Spodaj pa naj bodo suhe, da ne bo kondenza. Avto bo spet dišal, bo čist in v njem ne bo neprijetnih vonjav ter bakterij. Te preproge so za vedno, zato se ji splača nabaviti, ker so proti navadnim reprogam zelo ugodne.