Storitev in trgovina

Tečaj španščine ni nikoli prepozen

Vsak kdo se enkrat odloči za nova znanja. Dan danes je dobro, da poznamo več jezikov, da se lažje med seboj sporazumevamo. Seveda je znanje angleščine že nekaj časa edini jezik, kateri je potreben, saj ga zna skoraj vsak in se je mladina prav tako začela pogovarjati s tem jezikom na vsakdanji ravni. Vendar angleščina ni dovolj. Če želimo narediti vtis a nekoga (na primer poslovnega partnerja, prijatelja, družinskega člana in tako naprej) je dobro da se naučimo še kaj več. Na Karnionu vas čaka tečaj španščine, ki bo spremenil vaše življenje. Tam ne bo španščina, kot so vas jo učili, temveč uporabljajo novo metodo.

tečaj španščine

Ta nova metoda za tečaj španščine, ki smo omenili zgoraj je superlearning metoda, kjer je kombinirano učenje poslušanja v alfa stanju in individualnem pogovoru s profesorjem. Sami se odločite, za koliko menite, da ste se sposobni naučiti. Na voljo je več stopenj, za začetnike je A1 in kasneje lahko dosežemo tudi C2. Mogoče se vam zdi nemogoče, da bi se naučili španščino, saj so vse besede skoraj iste, in je zelo hiter jezik. Ali pa vas mogoče skrbi, da ste prestari. Naj vas to nič ne ustavi, saj je starost le številka in vas nebi smela ustavljati pri izpolnitvi želj in pridobivanju novega znanja. Prijavite se na svoj tečaj španščine in ne zavlačujte.

Torej tečaj španščine res ni težek za učenje, seveda pri navadnem tečaju bo potrebno malo več časa pri metodi superlearning pa bo vse malo hitreje. Ena zelo priporočana stvar za učenje, da bo tečaj španščine potekal hitreje je to, da gledate španske nadaljevanke in filme, da jezik slišite tudi v vsakdanji rabi in si sproti zapomnite nekaj besed. Sigurno boste našli en španski film, ki vam bo všeč, da ga boste gledali. Torej kaj še čakate, prijavite se na svoj tečaj angleščine še danes.