Otroške kopalne brisače

Otroške kopalne brisače: naj vaš malček uživa v njihovem objemu

Se še spomnite občutka, ko ste na testu za nosečnost zagledali težko pričakovan plusek? Mogoče ste ravnokar v veselem pričakovanju novega člana, ali pa se že objemate s svojim ljubkim dojenčkom. Vsaka bodoča mamica želi, da bi se njen otrok počutil čim bolj varno, ko pride na ta svet, zato že pred njegovim rojstvom razmišlja, kako bi mu to omogočila. Na nakupovalnem spisku se pojavi veliko stvari, ki naj bi jih novorojenček nujno potreboval. Veliko denarja porabimo za najboljši voziček, previjalno mizo, oblačila in igrače, pozabimo pa, da je za otroka najpomembnejši dotik. Ste že kdaj pomislili, kako neprijetno je vašemu dojenčku, ko ga po umivanju zavijete v grobo brisačo? Zelo vam bo hvaležen, če boste njegovo tanko, občutljivo kožo razvajali z uporabo otroške kopalne brisače vrhunske kakovosti, ki jo lahko naročite pri Nini in Mateju iz podjetja Medora.

Nakupovanje brisač za otroke se nam po navadi ne zdi zahtevno opravilo. V trgovini naše oči izberejo najlepše motive, ki so seveda primerni spolu našega dojenčka. Ob pestrem naboru barv velikokrat pozabimo na našega malčka, ki mu je v resnici najbolj pomembno, da mu po veselem čofotanju nežna brisačka ponudi topel objem. V nadaljevanju članka si lahko preberete nasvete, ki vam bodo pomagali pri izbiri otroške kopalne brisače za vašega malčka.

Izbirajmo naravne materiale

Seveda je lepo, da so izdelki, ki jih izberemo za naše najmlajše privlačni očem. Zelo hitro bodo tudi sami začeli kazati zanimanje za različne motive in barve, ki jih bo ponujala njihova najljubša brisačka. Vseeno pa se raje osredotočimo na material, ki bo otroka pobožal po njegovi nežni koži. Otroške kopalne brisače, ki jih izdelujejo v podjetju Medora, so izdelane iz frotirja in ne povzročajo alergij. So zelo mehke in vpojne, zato odlično poskrbijo za dojenčkovo občutljivo kožo. Materiali, ki jih uporabljajo pri izdelavi so naravni in imajo certifikat, ki dokazuje, da ne vsebujejo škodljivih snovi.

Udobje in kakovost

Res je, da otroci rastejo kot koprive po dežju in bodo oblačila hitro prerasli. Vseeno je pomembno, da za njih izbiramo kakovostne izdelke. Njihova koža je namreč zelo nežna in občutljiva, zato v prvih letih življenja potrebuje posebno pozornost.

Zelo pomembno je, da nimamo le ene kakovostne otroške kopalne brisače, saj jih moramo zelo pogosto menjati. Najbolje je, da jih operemo vsaj pri šestdesetih stopinjah Celzija, saj tako uničimo večino patogenih bakterij. Otroške kopalne brisače naj bodo brez madežev in natrganin, ki bi lahko poškodovale njegovo kožo. Seveda je pomembno tudi, da smo pozorni na vonj brisače. Pri uporabi detergenta in mehčalca pazite, da le ta ne bo dražil občutljive kože vašega otroka.

Za svojega otroka izberite le najboljše – otroške kopalne brisače morajo biti mehke, udobne ter koži prijazne.

Trajnostno

Veliko izdelkov na tržišču je cenovno dostopnih, žal pa je zato njihova kakovost zelo slaba. Ne le, da se hitro obrabijo, velikokrat predstavljajo tudi tveganje za zdravje našega malčka. Izdelujejo jih namreč v ogromnih tovarnah, kjer poceni materiale obdelajo z nevarnimi kemikalijami. Izogibajte se nakupu brisač iz nekakovostnih materialov in raje izberite otroške kopalne brisače iz podjetja Medora, ki so narejene iz naravnih materialov. Njihovi izdelki so trajnostni, saj bodo rastli z vašim malčkom. Z vami bodo od prvega skupnega kopanja, kasneje pa jih boste lahko s seboj vzeli tudi v toplice ali na morje. Brisačke so velike 75 x 75 cm, zato so primerne vsaj do tretjega leta starosti.

Otroške kopalne brisače kot darilo

Danes lahko na tržišču najdemo brisače različnih velikosti, oblik in barv. Zelo priljubljene so predvsem otroške kopalne brisače z ljubkimi ušeski, ki jih bo vaš malček zagotovo oboževal.

Ob rojstvu otroka je brisačka domiselno darilo, ki ga bo nedvomno potrebovala vsaka mama.  Bodite izvirni in podarite personalizirane brisače z izvezenim imenom slavljenca. Za piko na i poiščite elegantno embalažo in simpatično posvetilo, da bo presenečenje še lepše.

Podjetje Medora

Nina in Matej sta starša malemu Svitu, ki je njun svet postavil na glavo. Zanj sta želela le najboljše in ker na tržišču nista našla kakovostnih otroških oblačil, sta ustanovila lastno znamko. Otroške kopalne brisače so le eden od njunih prekrasnih, ročno izdelanih, udobnih in kakovostnih izdelkov. Narejeni so v Sloveniji in izdelani iz najboljših naravnih materialov. Najbolj pomembno jima je, da se otroci v oblačilih Medora počutijo udobno, saj je njihova koža zelo občutljiva. Prizadevata si, da je tekstil, iz katerega nastajajo oblačila kakovosten, zdrav in varen. Za večje udobje naravnim materialom dodajo še kanček elastana, vendar le toliko, da so oblačila še vedno prijazna okolju.

Mlada starša za vas ustvarjata nepozabne spomine, zato ponujata trajnostna oblačila, v katerih bodo vaši malčki neznansko uživali in raziskovali širni svet. Tudi ko bodo vaši otroci že zapustili družinsko gnezdece, bodo oblačila ostala z vami in vas spominjala na čase, ko so bili še čisto majhni.

Bi želeli postati del njune zgodbe? Poglejte si njuno spletno stran ali pa ju kontaktirajte. Dosegljiva sta na telefonski številki 051/ 296/ 265, lahko pa jima pišete tudi na elektronski naslov info@medora.si.