Storitev in trgovina

Odkup kovin zmanjša vaše stroške in reši naravo

Odkup kovin se splača za vas in za tistega, ki jih odkupi, pa še za mater naravo. Zato obiščite spletno stran za odkup kovin in se pozanimajte, koliko bi dobili za vaše odpadne kovine, če ste posameznik ali podjetje. Odkupujejo takoj in tudi takoj prejmete denar v gotovini ali na račun, kot želite. Kovine lahko pridejo iskat k vam ali pa jih pripeljete k njim in od tega je nekoliko odvisna odkupna cena. Poglejte v klet, na podstrešje, v hlev in okoli njega, v drvarnico in garažo ter še po delavnici, pa še v okolici vaših stavb. Zagotovo boste našli veliko odpadnih kovin.

odkup kovin

Odkup kovin poteka vsak dan med delovnikom. Če imate doma veliko kovinske posode, žlebov, pohištva, stroje, vozove in prikolice, verige, žeblje, matice in vijake, kolesa ter še marsikaj drugega kovinskega, vse to lahko prodate za dober denar. Cena za odkup kovin pa se določa vsak dan na borzi. Odvisna je tudi od tega, ali morajo priti iskat kovine k vam, jih razrezati, če gre za velike kovinske predmete, odpeljati in kako čiste so, pa še katere vrste.

Če imate čisti baker, je to najdražja kovina, ki jo lahko prodate. Zelo cenjeni so tudi železo, zlitina in aluminij. Vsekakor je precej pomembno, ali so te kovine čiste ali ne in ali jih je načela korozija. Kar se tiče mešanic in kablov, ki jih tudi odkupijo, morajo pa biti določeni podoji izpolnjeni, kar pa si preberite na zgornji povezavi na spletni strani.

Če ste podjetje, je stalen odkup kovin za vas res odlična rešitev, da se znebite ostankov kovin od proizvodnje ter si s tem zmanjšate stroške nabave. Prodate pa lahko tudi opilke od proizvodov. Te zbirate v zabojnike in jih pridejo iskat, ko se zabojnik napolni. To je pri nas novost, ki vam pomaga zmanjšati stroške ter tudi ohraniti naravo, saj se te kovine vse reciklirajo in ponovno uporabijo.