lasni podaljški
Lepota

Naravni lasni podaljški za fantastične frizure v nekaj minutah

Naravni lasni podaljški iz vas naredijo dolgolasko v nekaj minutah, ali pa si izboljšate volumen las in naredite fantastično frizuro, kar si poglejte tukaj https://vipbejba.si/kategorija/lasni-podaljski/naravni-lasni-podaljski/ in jih naročite preko spleta. Če potrebujete nasvet, kateri odtenek zbrati, pokličite ali pišite in pošljite dve sliki vaših las, ki sta posneti na naravni svetlobi brez senc. Na voljo so naravni lasni podaljški v vašem odtenku barve las ali pa sintetični, ki so lahko katerih koli barv želite. Z njimi lahko naredite tudi pramene in posebne vrste vpadljiv ter kontrastnih frizur, kakršne nima nihče drug.

lasni podaljški

Naravni lasni podaljški so bolj cenjeni, ker so narejeni iz las ljudi, ki so svoje lepe in dolge lase postrigli. Lasje so večno obstojni, zato jih je možno uporabiti kot podaljšek ali lasuljo. Najbolj iskani so naravni lasni podaljški na clip, da se enostavno pripnejo v vaše lase. Izberete lahko podaljške kot zavese ali kot čop. Nekateri so boj gosti od drugih. Izbirate pa lahko tudi med ravnimi in skodranimi lasmi, ki so kodirani na več načinov,

Naravni lasni podaljški so v veliko svetlih, rjavih in temnih odtenkih. Kupite lahko tudi čisto bele ali povsem črne lase. Me drugim najdete še modno obarvane, kot so na primer roza, vijolična, zelena ali modra barva ter seveda več odtenkov rdečih las, kar bo vašo frizuro popestrilo in vas naredilo vpadljive ter še bolj privlačne. Če ne morete najti pravega odtenka za sebe ali potrebujete nasvet, se obrnite na proizvajalca, ki vam bo pomagal najti to, kar želite ali vam bodo posebej naredili, kar potrebujete.

Na internetu je veliko videov in tudi v njihovi galerij, kjer nazorno pokažejo, kako lahko sami brez frizerja si namestite lasne podaljške na svojo glavo, ne da bi bilo ti opazno. Nihče ne bo vedel, da so vaši lasje podaljšani in obogateni z naravnimi drugimi lasmi. V trenutku se boste lahko iz kratkolaske prelevili v dolgolasko in povsem spremenili videz.