Lepota

Odkrijte revolucionarno terapijo Morpheus8

V Urbani Estetiki vam ponujajo številne tretmaje z Morpheus8, ki so priznani kot eden najbolj učinkovitih načinov za pomlajevanje kože. Terapija z Morpheus8 se je uveljavila kot prava revolucija v svetu izboljšave kože, zaradi svoje izjemne priljubljenosti in neverjetnih rezultatov, ki jih prinaša. Terapija prinaša številne prednosti, med katerimi so varnost, minimalna invazivnost, primernost za različne tipe kože, najsodobnejša tehnologija v estetski medicini ter primernost za občutljivo kožo. Po terapiji z Morpheus8 lahko pričakujete učinek liftinga, izboljšanje čvrstosti in napetosti kože, preoblikovanje maščob, zmanjšanje gub in brazgotin po aknah ter naraven, mladosten videz kože.

Morpheus8

Posledice staranja kože

Odvečna koža, izguba tonusa, razširjene pore in hiperpigmentacija so tipični znaki staranja kože. Zaradi naravnega zmanjšanja količine kolagena in elastina v koži, se njena elastičnost in prožnost postopoma zmanjšujeta, kar vodi v izgubo tonusa in mladostnega sijaja. Inmode Morpheus je inovativna metoda nekirurškega dviga kože, ki temelji na uporabi bipolarne radiofrekvence skozi mikroiglice. Ta napredna terapija spodbuja regeneracijo celic in povečuje proizvodnjo kolagena, kar rezultira v izboljšanju tonusa in teksture kože. Končni rezultat je bolj čvrsta in pomlajena koža na obrazu, vratu in dekolteju.

Priljubljena med znanimi osebnostmi

Morpheus8 je postal priljubljen med številnimi slavnimi osebnostmi. Terapija s frakcionirano bipolarno radiofrekvenco InMode Morpheus prinaša številne prednosti. Temelji na najsodobnejši tehnologiji v estetski medicini, ki tretira tkiva iz notranje strani kože.
Stimulira tvorbo kolagena in elastina, kar pomaga preoblikovati starajoče se poteze obraza v bolj mladosten videz. Z uporabo kontroliranega segrevanja podkožnih tkiv učinkovito doseže zategovanje in dvig kože ter tkiv na obrazu. Zmanjšuje nepravilnosti na koži, kot so brazgotine po aknah in druge vrste brazgotin. Gladi drobne gube. Postopki so minimalno boleči in zahtevajo le kratek čas okrevanja. Primerna je in varna za večino tipov kože, vključno z občutljivo kožo.

Primerni kandidati za postopek so tisti posamezniki, ki imajo vidne površinske gube, izrazne linije, hiperpigmentacije, ali oslabljen tonus kože, nimajo trenutnih okužb sinusov ali drugih okužb na obrazu, niso na zdravljenju s kortikosteroidi ali tretinoini, ter nimajo aktivnega vnetja zob ali zobne terapije v času načrtovanega postopka. Pred izvedbo postopka Morpheus8 je priporočljivo prenehati z uporabo topikalnih mazil na osnovi kislin in retinola ter se dva dni pred postopkom izogibati pitju alkohola, saj lahko le-ta poveča otekline in podplutbe po posegu.

Vidnost končnega rezultata

Prvi znaki izboljšanja, ki jih prinese terapija, se lahko opazijo že takoj po prvem postopku, medtem ko je končni rezultat običajno viden približno 3 mesece po začetku zdravljenja.Učinek terapije je trajen. Za dosego najboljših in dolgoročnih rezultatov je običajno potrebnih od 3 do 5 ponovitev postopka, ki so med seboj razporejene v razmaku 4 do 6 tednov. Poleg tega se priporoča tudi letni obnovitveni postopek, ki pomaga ohranjati optimalne rezultate terapije v daljšem časovnem obdobju.