mini stretch folija
Storitev in trgovina

Mini stretch folija – uporabna za različne priložnosti

V vašem podjetju potrebujete ovijalno folijo, ki ji rečemo tudi stretch folija – mini verzija je prav tako dosegljiva. Ker se uporablja za različne namene vam jo podjetje ponudi tudi različne vrste, debeline in širine, kot že rečeno tudi mini stretch folija je lahko vaša.

V osnovi je (mini) stretch folija zelo raztegljiv plastičen film, ki je po navadi izdelan iz linearnega polietilena nizke gostote. Običajno je stretch folija ovita na kartonastih tulcih. Izbirate lahko med različnimi barvami, saj je tovrstna mini stretch folija primerna za ovijanje pošiljk, paketov in izdelkov, ki jih ščiti pred umazanijo, vlago, prahom, radovednimi pogledi in nezaželenimi posegi zato je idealna za shranjevanje in transport.

mini stretch folija
Mini stretch folija je primerna za zavijanje izdelkov in paketov.

Vsi proizvajalci se trudijo izdelati stretch folijo, ki bo hkrati zelo tanka in močna, da ima uporabnik čim manj odpadkov. Tanjša (mini) stretch folija je zelo dobra izbira z okoljskega vidika, saj v času nastajanja porabi manj naftne smole, zato je cenejša, hkrati pa pusti tudi manjši okoljski odtis, poleg vsega že naštetega pa zavzame manj prostora v skladišču kot tudi med transportom. Trenutno je zelo v trendu mnogoslojnost filma, tovrstna folija se ne trga in ima odličen oprijem, tako si uporabnik zniža stroške, njegovi izdelki pa so med transportom zaščiteni pred morebitnimi poškodbami in ima izdelke ali pakete zaščitene.

Mini stretch folija rolice so manjše teže, ki so izjemno priročne za uporabo. glede na vaše želje, vam v podjetju lahko naredijo mini stretch folijo po vaših željah. Prilagodi se lahko barva folije, širina rolice in tudi dolžina navitja. Običajno se mini stretch folija uporablja skupaj s cenovno ugodnimi odvijalci, ki pomagajo zmanjšati trenje med tulcem in rokami med samim ovijanjem. S pomočjo odvijalca bo zavijanje pošiljk, paketov in izdelkov hitro in učinkovito. Odvijalci so lahko kovinski ali plastični in kmalu boste ugotovili, da so nepogrešljiv pripomoček v vašem podjetju.