makita akumulatorska kosilnica
Vse za dom

Kakšne prednosti ima Makita akumulatorska kosilnica

Makita akumulatorska kosilnica je izjemno kakovostna, tiha in zmogljiva ter sodobna in dosegljiva na tej povezavi www.akvonij.si/kategorija/akumulatorske-kosilnice?zaporedje=&proizvajalec%5B%5D=MAKITA kjer jo naročite lahko preko interneta in dobite na vašo lokacijo že v naslednjih dneh. Makita akumulatorska kosilnica vam nudi odlične pogoje dela. Kakšen tip uporabnika ste, ko gre za zunanjo košnjo, to se najprej vprašajte, preden kupite kosilnico. Želite orodje na gorivo ali na baterije? Gotovo vam ni všeč, da vlečete okrog napajalni kabel? Kosilnica na gorivo je zaradi tega bila vračih neprenosljiva a časi so se spremenili. Nekdo z manjšo trato želi brezžično rešitev. Kar vas pripelje do kosilnice Makita.

makita akumulatorska kosilnica

Makita akumulatorska kosilnica je delo proizvajalca električnih orodij, ki je izkušeno in izdeluje kosilnice na akumulator, ki so močne, zanesljive, tihe, ne potrebujejo kabla in ne smrdijo ter ne onesnažijo okolja. Vendar pa smo v zadnjih nekaj letih imeli priložnost uporabljati Makita linijo izdelkov OPE. Vanje se boste takoj zaljubili. Všeč vam bodo kakovost, zmogljivost in vzdržljivost, ki jih nudi Makita akumulatorska kosilnica.

Kar zadeva brezžične izdelke OPE, sta na trgu le dve možnosti, Makita in Ego. Medtem ko sta oba najboljša v svetu OPE, ima Makita prednost. Ena največjih prednosti Makite je, da naredi veliko več kot le OPE. Torej, če imate baterije Makita, lahko uporabite njihova električna orodja in druge brezžične izdelke, ki jih je ogromno. Makita akumulatorska kosilnica uporablja brezkrtačni motor in omogoča do 3300 vrtljajev na minuto, razen če delate v tihem načinu, takrat motor nastavi vrtljaje na 2500 vrtljajev na minuto.

Kosilnico napajata dve 18 v 5 Ah bateriji, zaradi česar je to 36 V kosilnica. Baterije so nameščene na zadnji strani kosilnice in prekrite s plastičnim ščitom za zaščito pred vodo in prahom. Kosilnica je izdelana z jekleno ploščo za dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost. Na zadnjem kolesu lahko dvignete ali znižate višino pokrova. Ena dobra lastnost je, kako gladko in enostavno je potiskati kosilnico. Kolesa so majhna, vendar se mi zdi, da se zelo enostavno vrtijo, manjša kolesa pa olajšajo zavoje med košnjo. Ko jo boste imeli je ne boste več zamenjali.