Računalništvo, tehnologija

Inkubator, ki ga potrebuje vsak laboratorij

Inkubator je pripomoček, ki ga potrebujejo povsod kjer se dogajajo raziskave, v medicini, farmaciji pa tudi živilski kemiji. Inkubator podjetja Celab je izjemno natančen. Odličen je za delo v laboratoriju in idealen za naloge, ki se jih opravlja pri temperaturah do +80 °C. Posebno pa je uporaben za inkubacijo živih kultur pri temperaturi +37 °C. odlikuje ga precizna tehnologija nadzora, zato so kritične temperaturne prekoračitve izključene. Na ta način je polnitev ogrevana izjemno previdno.

 inkubator

Poleg tega pa inkubator ponuja tudi 8 modelnih velikosti od 32 l do 749 l, 2 zmogljivostna razreda: osnovni (enojni display) in plus (dvojni display), naravno (N) ali prisilno (F) kroženje zraka, dvojna vrata (notranja steklena, zunanja iz nerjavečega jekla) za dober pregled brez padca temperature, nadzorovano temperaturno območje do +80 °C in pa aktivacijo procesa sterilizacije preko upravljalnega displaya. Inkubator je na voljo z nastavljivim ventilatorjem, ki zagotavlja optimalno kroženje zraka, tudi ko je komora povsem napolnjena. Z edinstvenimi grelnimi površinami, ki so optimalno usklajene tako s sistemom naravnega kot tudi prisilnega kroženja zraka, lahko ventilator tudi popolnoma izključite. Predvsem pri občutljivih vzorcih in vzorcih, ki ne smejo biti izpostavljeni vrtinčenju zraka.

Skladno z Zakonom o medicinskih pripomočkih (Direktiva Sveta 93/42/EGS), se inkubator INplus / IFplus lahko uporablja za segrevanje raztopin za izpiranje in infuzij. Podjetje Celab se lahko pohvali z več kot 20 letno tradicijo trženja laboratorijske opreme priznanih proizvajalcev. Poleg bogate ponudbe laboratorijske opreme vam nudijo tudi servis, tako dobite vse na enem mestu. Med opremo za farmacijo, medicino in bio tehnologijo boste poleg inkubatorjev našli še grelno-sušilne komore, klimatske komore, tehtnice in vode ali oljne kopeli. V podjetju Celab pa lahko izbirate tudi med bogato ponudbo opreme za gradbeništvo pa tudi opremo za industrijo. Poslanstvo podjetja Celab je zagotavljati laboratorijsko opremo, ki predstavlja optimalno rešitev in ob enem nudi podporo skozi celotno življenjsko dobo naprave. Zagotovite si najboljše na ugodno ceno.