Med vozniki osebnih vozil vse bolj priljubljene postajajo LED žarnice. Zaslugo za to lahko pripišemo predvsem njihovi neverjetni varčnosti, saj dosežejo kar do 10.000 ur delovanja. Posledično tako z nakupom LED žarnic tudi prihranite. Poznamo različne tipe teh priljubljenih svetil – H4, H11, H3, H1 in H8. Med novejšimi na tržišču pa so H7 LED žarnice za avto. Gre za vrhunsko najmanjšo žarnico z ventilatorjem na tržišču do sedaj. Kupite jo lahko pri ponudniku različnih avto delov Silux, kjer vam za H7 LED žarnice za avto jamčijo s kar 12-mesečno garancijo. Če si želite zares kakovostno osvetlitev pri vožnji, potem izberite LED.

Vrhunska izbira za vaše vozilo

H7 LED žarnice za avto so zasnovane tako, da s svojo odlično svetilnostjo vozniku ponujajo kar najboljšo vidljivost na cesti. Z njihovo pomočjo tudi nočna vožnja postane nadvse udobna. Tudi ponoči boste lahko uživali v vožnji – in to povsem brez strahu, da bi kaj spregledali. Gre za žarnico majhnih dimenzij, a izredne svetilnosti. Zaradi premišljeno zasnovanega sistema odvajanja toplote pa se H7 LED žarnica lahko pohvali z zelo dolgo življenjsko dobo.

Značilnost LED osvetlitve je bela svetloba, ki zagotavlja veliko boljšo vidljivost kot klasična halogenska žarnica, hkrati pa ne zaslepi ostalih udeležencev v prometu. H7 LED žarnice za avto se lahko pohvalijo z učinkovitim hladilnim sistemom, ki omogoča inteligenten nadzor temperature. Ta poleg ustreznega ohišja skrbi, da se žarnica ne pregreva. Tehnologi so namreč razvili turbo hladilni sistem z ventilatorjem visoke hitrosti do 130.000 vrtljajev/min, ki kar najhitreje odvaja toploto.

LED H7 model žarnice je tudi uporabniku prijazen, saj omogoča hitro in enostavno namestitev. Poleg tega gre za univerzalno žarnico, saj se prilagaja večini modelov avtomobilov. Veliko ljudi ima strah pred nočno vožnjo, razlog za to pa najpogosteje tiči v slabi vidljivosti. Z izbiro kakovostne LED žarnice boste premagali morebitne ovire in z veseljem sedli za volan tudi ponoči.