bohinj apartma
Drugo

Bohinj apartma – doživite pravljico v naravi

Bobeg iz hrupnega mestnega vrveža, kjer si boste lahko odpočili in zbistrili misli. Sliši se kot lepa pravljica, ki si jo lahko zamislite le v sanjah. Vendar pa vas le nekaj korakov loči od kraja, kjer je to mogoče doživeti – Bohinj apartma (https://alpik.si/) se namreč nahaja v idiličnem naravnem okolju gorske vasice Bohinj, ki ponuja številne možnosti za vašo rekreacijo in sprostitev. ALPIK apartmajske hiške se namreč nahajajo na odlični strateški lokaciji v neposredni bližini vodnega bisera – Bohinjskega jezera. Ščitijo jih mogočne Julijske Alpe, natančneje gorovje Ukanc. Nad njim vsako jutro vzhaja veličastno sonce, ki vas bo prebudilo v nov dan poln izzivov.

Tradicionalne hiške s sodobnimi rešitvami

Vsak Bohinj apartma, oblikovan v skladu s tradicijo, v sebi skriva številna presenečenja, ki zadovoljijo še tako zahtevnim strankam. Lahko bi rekli, da je lastnikom uspela sodoben slog zapakirati v tradicionalni ovoj, ki ga sestavljata les in kamen. Gradnja je tipično alpska, infrastruktura apartmajev pa tako ne posegati v naravno okolje in celosten izgled okolice. Že ob vstopu v Bohinj apartma pa vas pričakajo številne tehnološke rešitve, brez katerih si udobnega življenja sploh ne znamo več predstavljati – televizor, pomivalni stroj, hiter brezžičen internet in druge pametne funkcije. Ves čas vam je na voljo tudi žar, s pomočjo katereg si lahko pripravite okusno kosilo.

Privat apartmaji Bohinj zadovoljijo najrazličnejšim željam obiskovalcev. Ob najemu se lahko odločite za celoten paket doživetij, ki bo poskrbel tudi za vaše brbončice, razvajanje telesa in duha ter aktivnosti, ob katerih vam zagotovo ne bo dolgčas. Če vas torej mika Ukanc ali kateri drug gorski velikan, vam apartma Bohinj nudi številne možnosti. Svoj mir in spokoj pa boste tu našli tudi vsi tisti, ki si želite zgolj posedanja na terasi in nemotenega počitka. Ne glede na to, kako si želite preživeti svoj dopust, bodo apartmaji Bohinj poskrbeli za izkušnjo na najvišjem nivoju. In prepričani smo, da se boste še kdaj vrnili.