butični hotel
Storitev in trgovina

Butični hotel v Dolenjskih Toplicah vam nudi nepozaben počitek z zdravilnimi zelišči

Butični hotel vas čaka sredi narave, če ne veste, kam bi šli na počitnice. Super ideja je, da obiščite lepo urejen butični hotel na Dolenjskem v Dolenjskih Toplicah, ki je živahno podeželsko mestece. Terme, ki krasijo to mestece ne morete spregledati. Vendar veliki hotelski kompleksi ter termalni park niso to, kar nekateri iščejo, ampak nekaj prijetnega, gostoljubnega in z dušo ter srcem. Nekaj, čemur lahko upravičeno rečemo butični hotel. Oštarija-Herbelier je to, kar čete. Majhen hotel z izjemno kakovostno restavracijo in vsem, kar potrebujte, vključno s toplim sprejemom in pogostitvijo.

 butični hotel

Oštarija-Herbelier je izjemen butični hotel z dušo, saj delavci delajo z veseljem in nasmehom na obrazu in zanimive ter privlačne hotelske sobe, v katerih boste z veseljem bivali dlje časa. Butični hotel ima sobe, ki so tematsko in zelo domiselno opremljene, in sicer vsaka pripoveduje svojo zeliščno zgodbo. Sobe so poimenovali po lokalnih zeliščih, ki so avtohtona že od nekdaj. Vendar, če niste usmerjeni v naravo in rustikalno, lahko izberete tudi kakšno moderno sobo. Vsaka soba je usmerjena v izobraževanje svojih stanovalcev oz. gostov, zato so poimenovane po zeliščih, katere opisujejo in vam jih tudi ponudijo.

Izberete lahko poseben vzglavnik glede na vaše trenutno počutje. Prijazno osebje vam predstavi blagodejno delovanje rastlinskih učinkovin na vas. Spoznate lahko vse vzglavnike, ki sestavljajo posamezne vzglavnike. Zato lahko izberete tistega, ki vam bo najbolj pomagal glede vašega dobrega počutja. To je edinstven občutek in enkratno doživetje, ki ga ne morete doživeti nikjer drugje, nudi pa vam ga butični hotel z dušo, katerega poiščite čim prej.

Če boste izbrali sivko, boste zelo pomerjeni, tega gostje izberejo najrajši. Če pa sivke ne marate, pa lahko izberete tudi šipek ali katero koli drugo zanimivo zelišče za vas. Vzemite si čas za sebe in si privoščite nekaj pomirjujočega, nenavadnega ter dobrega za vaše zdravje. Domov se boste vrnili povsem prerojeni in polni vtisov ter novega znanja.