Stenske nalepke so popularne, saj polepšajo stanovanje ali pisarno in so kot dekoracija primerne za vse prostore. Na tej povezavi obišči trgovino in jih naroči na dom. Nekateri rišejo po stenah, še posebej otroci in mladostniki, da ne bi bile stene tako puste. Težava je, ko je treba porisano steno prebeliti in je to zelo težko storiti, ker se vse pozna skozi barvo. Zato stenske nalepke elegantno rešujejo tako težavo s tem, da jo enostavno nalepite na steno ter odlepite takrat, ko je treba prebeliti ali pa se naveličate vzorca.

stenske nalepke

Stenske nalepke so tematsko obarvane. Nekatere so primerne za dnevno sobo ali spalnico, druge so za najstnike in posebne nalepke so namenjene otroškim sobam. Izberete jih po lastnem okusu in željah. Če boste izbirali nalepke za otroke priporočamo, da jih vključite v izbor, da se bodo v svojem prostoru dobro počutili.
Poučne stenske nalepke so namenjene tistim staršem, ki želite, da se vašemu otroku razvijajo možgani ter znanje že zgoraj. Ni lepšega kot učenje skozi igro in zabavo, tako bo otrok rasel brez stresa in prisile. To omogočajo otroške nalepke za otroško sobo, na katerih so poučne vsebine, kot so abeceda, številke, živali, spoznavanje narave in geografija ter zemljevidi in vesolje.
Domišljijske stenske nalepke pa so za vse generacije. Na izbiro je veliko nalepk z resnično zanimivimi in tudi neobičajnimi motivi. Tako lahko naredite navidezno resničnost na steni, kot da je v njej luknja in da se vidita skozi steno na primer narava ali pa vesolje. V prostor lahko pričarate metulje ali drevesa, različne zanimive napise in sporočila, ki pa so lahko tudi izjemno zanimiv motivator za pisarne in delovne prostore.
Nalepke so zelo poceni, zato jih boste lahko zamenjali, kadar želite. S stene se odstranijo z lahkoto in v minut nalepite na steno drugo. Če boste vmes belili, ne boste imeli nobenih težav.