Podjetništvo

Se zanimate za nakup podjetja?

Ustanoviti neko novo podjetje je težko, saj potrebujete veliko stvari kot npr. začetni kapital, polno nekih podpisov na katere morate dolgo časa čakati, veliko časa, dovoljenja itd itd., ampak vsem tem težavam se pa lahko izognete če se odločite za nakup podjetja. Edino kar se morate odločiti je to, ali želite kupiti d.o.o ali s.p., za drugo pa vam lahko poskrbijo v podjetju “Ustanovitev doo”.

Nakup podjetja

Edino kar morate narediti za nakup podjetja je to, da jim pošljete povpraševanja, oni pa bodo zbrali za vas čimveč ugodnih ponudb. Odgovorili vam bodo zelo hitro, vi pa si boste lahko izbrali katerokoli od ponudb. Pripravijo vam več ponudb, zato da se lahko odločite za tisto, katera vam bi najbolj ustrezala. Tudi oni vam bodo pomagali pri izbiri podjetja in tudi svetovali. Preko njih boste lahko brez skrbi, ker bodo za vse poskrbeli, da ne boste imeli kakšnih dolgov ali katerih drugih težav. Dodatno so pa potem preverjeni še vsi dokumenti s strani notarja in sodišča, tako da ste lahko brez skrbi.

Nakup podjetja je lahko zelo hiter, če se odločite za d.o.o, ker je edino kar morate oz. morajo narediti to, da prepišejo lastništvo+ ne potrebujete 7500€ začetnega kapitala. Za prepis lastništva je potrebno samo nekaj dni.

Za nakup podjetja se ponavadi odločajo tisti, ki že imajo idejo, ampak se nočejo ukvarjati z ustanovittvijo podjetja in nimajo veliko začetnega kapitala. Zato, je danes lažje uspeti s tem da kupite podjetje in ga samo nadgrajujete kot pa če naredite čisto novo podjetje. Zato se le odločite za nakup podjetja, če imate dobro idejo ter da je veliko povpraševanja na trgu za to stvar.

V Ustanovitev d.o.o pa vam ponujajo še kupon, s katerim za samo nekaj evrov lahko uredijo vaš nakup. Ko se enkrat odločite za podjetje, katerega želite kupiti, vam zelo hitro pripravijo potrebno dokumentacijo. Z vse papirje poskrbijo oni.