salon pohištva
Vse za dom

Salon pohištva, kjer čaka vaša sanjska kuhinja

Salon pohištva je idealen prostor, kjer lahko kar najbolje vidite, kako bo izbrana kuhinja izgledala v vašem domu. Če tudi vi ne zaupate zgolj slikam in izrisom notranjih arhitektov, potem obiščite naš salon pohištva Planet Plus in si v živo oglejte svojo novo sanjsko kuhinjo. V našem salonu boste našli vrhunske kuhinje Ewe in Intuio. Ne glede na to, ali vam je všeč bolj moderen stil ali pa raje prisegate na večno klasiko, pri nas bomo zagotovo ugodili vašim željam. Zato se hitro odpravite v naš salon pohištva, kjer sanjska kuhinja že čaka na vas.

Ni vseeno, kakšno kuhinjo izberete

Kuhinja, ki jo izberete za svoj dom mora biti prilagojena vam ter vašemu načinu življenja in navadam. Ravno zato je salon pohištva idealno mesto, kjer si lahko ogledate celotno razstavljeno ponudbo in se posvetujete s prodajnim svetovalci. Svetovalec vam pripravi tudi 3D izris izbrane kuhinje, ki omogoči, da si lažje predstavljate kako bo ta na koncu izgledala v vašem domu.

Zelo pomembno je, da je prostor, kjer bo stala kuhinja kar najbolje izkoristi, zato je pomembno, da se izbrano kuhinjsko pohištvo prilagodi samemu prostoru. Delovne površine morajo biti smiselno razporejene, saj je to osnova za funkcionalnost celotne kuhinje. Razmislite, koliko časa vi in vaši družinski člani preživite v kuhinji in jo aktivno uporabljate. Na podlagi tega pa nato izberite materiale, barve in oblike pohištva. Kuhinjo lahko popestrite tudi z izbiro najrazličnejših dodatkov. Če sodite v skupino ljudi, ki raje kupi živila na zalogo, potem izberite kuhinjo z velikimi omarami ter številnimi policami in predali. Vse to vam omogoča priročno shranjevanje in lažjo organiziranost. Na koncu pa razmislite še o tem, katere gospodinjske aparate in belo tehniko želite vključiti v vašo kuhinjo.

Za vas smo v salonu pohištva Planet Plus pripravili pestro ponudbo vrhunskih kuhinj. Na voljo so kuhinje v hladnih barvah in z ostrimi linijami za tiste z močno osebnostjo in hitrim tempom življenja. Na svoj račun pa pridejo tudi romantiki in ljubitelji mirnega družinskega življenja –  Ewe tradicionalne kuhinje v toplih tonih, z lesenimi dodatki bodo delovale kot balzam za vašo dušo.