rolljet
Zdravje

RollJet – najhitrejša šolska torba na kolesih

Ste naveličani vožnje otroka vsako jutro v šolo in popoldne domov? Če ste odgovorili z da, potem vam predstavljamo rešitev – skiro, ki navdušuje vse šolarje, ki so ga že preizkusili. Vse podrobnosti o RollJetu, si lahko preberete na spletni strani https://www.rolljet.com/si/. RollJet je šolska torba pritrjena na skiro. Za večjo stabilnost in varnost poskrbijo tri kolesa. Hkrati pa RollJet varuje otroško hrbtenico pred pretežko šolsko torbo in spodbuja njegovo gibanje. Skiro s šolsko torbo ni primeren samo za v šolo, otrok ga lahko uporablja tudi popoldne, ko se na igrišču druži s prijatelji.

rolljet

RollJet je trajnostna rešitev po meri otroka

Skiro je izdelan iz vzdržljivih in trajnostnih materialov, zaradi katerih je zanesljiv in trpežen, hkrati pa spodbuja trajnosten način transporta otroka, kar pa zmanjšuje tudi ogljični odtis posameznika. Skupaj z otrokom lahko sestavite RollJet v samo dveh korakih. Najprej izberete skiro glede na višino otroka, saj je velikost skiroja pomembna pri varni in udobni vožnji. Mini je primeren za višino otroka od 110 do 175cm. Na tem mestu povejmo, da je skiro Mini tisti, s katerim se ljubezen do vožnje s skirojem v šolo začne. Primeren je za najmlajše, za njihove prve zavoje in prvih nekaj razredov. RollJet City je primeren za višino od 130 do 190cm, za zabavno pot v šolo ali odkrivanje najljubših mestnih poti v prostem času. V drugem koraku pa izberete še želeno šolsko torbo, izbirate lahko med tremi različnimi modeli.

Šolska torba in skiro v enem – RollJet

RollJet obljublja vsakemu uporabniku zabavno in varno vožnjo, hkrati pa skrbi za zdrav razvoj otroške hrbtenice. Spodbuja gibanje in z ergonomsko obliko torbe dodatno varuje otroško hrbtenico, ko je le ta na hrbtu. Skiro je izjemno lahek in preprosto zložljiv, hkrati ga odlikujejo kakovostni in vzdržljivi materiali, zato šolske torbe ne bo treba menjati vsako leto.