promocijski tekstil
Podjetništvo Storitev in trgovina

Promocijski tekstil niso le promocijske majice

Ste ravno odprli svoje podjetje in želite pridobiti na prepoznavnosti? Ne veste, kako bi se tega lotili? Promocijski tekstil je zagotovo ena od bolj uporabnih stvari pri širjenju vaših storitev, saj si lahko omislite različne promocijske vsebine, ki bodo dostopne različnim skupinam ljudi.

Najbolj običajen in uporaben promocijski tekstil so zagotovo promocijske majice. Zagotovo ima vsak izmed nas doma v omari spravljeno kakšno majico z logotipom, sloganom ali sliko podjetja, kjer je zaposlen, šole, ki jo je obiskoval ali kaj podobnega. To je zelo praktično in uporabno darilo, ki ga je vsak vesel in tako na zelo enostaven način oglašujete svoje dobro ime. A tako kot vse druge stvari, gre tudi pri promocijskem tekstilu trend tudi na druge stvari, ne le na majice. Čedalje bolj priljubljen promocijski tekstil so tudi bunde, jakne, hlače, superge in vsa ostala oblačila.

Promocijsko darilo je zelo uporabno poslovno darilo, primerno pa je za vse letne čase in priložnosti. S kakovostnim poslovnim darilom namreč prepričate poslovnega partnerja, da ste podjetje, ki veliko da na svoje dobro ime. Logotip ali slogan lahko natisnete na majice, puloverje, jakne, jopice, športno opremo in še kam drugam. Možnosti je res veliko, na vas je le, da izberete pravi logotip, ki bo ponesel v svet vaše ime in vam prinesel želeno prepoznavnost.

Pri izbiri promocijskega tekstila bodite pozorni na kakovost oblačila, izvirnost in namen obdarovanja. Od izbire promocijskega tekstila je namreč odvisno, kako bodo na vas gledali poslovni partnerji in stranke. Presenetite jih z neobičajnim, humornim sloganom, ki jih bo nasmejal in jim dal vedeti, da vam je mar za vsako stranko posebej. Promocijski tekstil naj bo trpežen, preprost za vzdrževanje in kvaliteten.

Promocijski tekstili so na voljo za poletno in zimsko kolekcijo, z lepo personaliziranimi delovnimi hlačami, jaknami ali čim podobnim pa lahko presenetite tudi svoje zaposlene in jim tako pokažete, da ste jim hvaležni za njihovo delo. Promocijska oblačila so odlična tudi za otroške tabore, službene teambuildinge ali ostale povezovalne dejavnosti, saj bo obiskovalcem to dalo občutek pripadnosti in povezanosti skupnosti. Lepa personalizirana majica ali pulover je zanimivo in posebno darilo, ki nas bo vedno čakalo v omari in nas spomnilo na skupne trenutke.