podjetje cugelj
Računalništvo, tehnologija

Iščete stavbno pohištvo za svoj dom?

Prihajajoči zimski meseci, ki jih mnogi že povezujejo s prihajajočo energetsko krizo, zahtevajo priprave, da nas v njih ne bo zeblo. Tudi vi razmišljate o zamenjavi oken, vhodnih vrat, senčil ali pa morda drsnih sistemov? Odgovor na vaše pomislek vam lahko podajo v podjetju Cugelj – podjetje Cugelj ponuja kakovostne izdelke, zaradi katerih bo vaš dom obnovljen in energetsko bolj učinkovit.

Kaj je podjetje Cugelj?

Podjetje Cugelj je podjetje z več kot dvajset let trajajočo tradicijo poslovanja.  Znani so po izjemno kakovostnih oknih, vhodnih vratih in stavbnem pohištvu. Prav vse njihove izdelke povezujemo z visoko kakovostjo, vzdržljivostjo, praktičnostjo, tradicijo ter seveda estetiko. Ob tem vam v podjetju nudijo vso podporo – od začetnega svetovanja o izbiri rešitev, ki so najboljše za vas in vaše potrebe, do dostave in celotne montaže izdelka v vašem stanovanjskem oziroma gospodarskem objektu.

podjetje cugelj

Ponudba podjetja

Podjetje z dolgo tradicijo nudi odlične rešitve za stanovanjske in gospodarske objekte. Vsi, ki iščete nova okna, lahko pri njih izbirate med ALU in PVC okni, pri čemer podjetje zagotavlja kakovost in hkrati ugodne cene. Podobno lahko izbirate med različnimi ALU in PVC vhodnimi vrati ter različnimi drsnimi vrati s pomočjo katerih boste poskrbeli za lažje prehajanje med prostori v ali zunaj objekta. V podjetju nudijo tudi komarnike, rolete in žaluzije s pomočjo katerih boste poletne mesece naredili bolj znosne. Preverite sami in poiščite rešitev po meri – za lažjo odločitev kontaktirajte svetovalno ekipo v podjetju, ki vam bo pomagalo na poti iskanja odgovorov.

Kje najdete podjetje Cugelj?

Podjetje se nahaja v Ivančni Gorici, kjer se nahaja tudi razstavni salon podjetja. V kontakt s podjetjem pa lahko stopite tudi preko elektronske pošte, kontaktnega obrazca na spletni strani ali pa telefonskega klica. Več informacij poiščite na njihovi spletni strani – vašega kontakta se že veselijo. Za vse, ki želite podjetje podrobneje spoznati, svetujemo tudi redno spremljanje objav podjetja na družabnih omrežjih facebook in linkedin.