dermatološka klinika naročanje
Zdravje

Dermatološka klinika – naročanje in pregled

Eden izmed zelo pomembnih specialistov, pri katerem bi se morali redno udeleževati pregledov je dermatolog (https://dermatoloskaklinika.si/). Tega se zavedajo tudi v ambulanti Dermatološka klinika – naročanje pri njih je zato zelo enostavno, hitro in pacientom prijazno. Na kliniki že vrsto let pomagajo tako odraslim kot otrokom, ki jih pestijo težave s kožo, lasmi in nohti. Njihovo ekipo sestavljajp strokovno podkovani in izkušeni specialisti dermatologi, ki vam bodo z veseljem pomagali pri reševanju zdravstvenih težav. Osnova njihovega dela je medsebojno sodelovanje strokovnjakov in uporaba vrhunskih naprav, namenjenih natančni diagnozi in določanju najbolj primerne terapije za zdravljenje.

Dermatološka klinika – naročanje preko spleta ali telefona

V želji po doseganju visokih standardov in zadovoljstva pacientov so na kliniki kar najbolj optimizirali tudi sistem naročanja. Ta namreč v številnih zdravstvenih ustanovah močno peša, ljudi pa pogosto spravlja v obup. In kako je ta problem rešila Dermatološka klinika? Naročanje pri njih je mogoče na tri različne načine, vsak posameznik pa lahko izbere točno tistega, ki mu najbolj odgovarja:

  • Na pregled se lahko naročite po telefonu, od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro. Ta možnost je še posebej priljubljena med starejšo generacijo, ki morda ni najbolj vešča uporabe spleta.
  • V stik z izbranim dermatologom lahko pridete preko e-maila, v katerem navedete vse potrebne osebne podatke. Odgovorili vam bodo v najkrajšem možnem času in vam dodelili prost termin za pregled.
  • Tretja in vse bolj priljubljena možnost pa je naročanje s pomočjo spletnega obrazca. Ta vam namreč pove, katere vse podatke potrebujejo za vaše naročanje v dermatološki ambulanti. V kontaktnem obrazcu navedete svoje ime in priimek, telefonsko številko, e-mail naslov, izberete željeno storitev in v za to namenjeno okence vnesete vaše sporočilo. Zaposleni nato vstopijo v stik z vami, vi pa se preprosto dogovorite za termin pregleda.

Poskrbite za svoje zdravje in stopite v stik z eno boljših dermatoloških ambulant, kjer je pacient na prvem mestu.