Storitev in trgovina

Palms prikolice in dvigala premikajo meje gozdarskih tehnologij

Podjetje in blagovna znamka Palms sta dobro poznana pod svojih prikolicah. Gre za uveljavljeno družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1992. Skozi desetletja se je podjetje nenehno razvijalo, razširjalo svoje dejavnosti in postalo največji proizvajalec gozdarskih prikolic in dvigal v Evropi. Njihova zgodba je zaznamovana z več kot 25 let izkušenj, trdega dela, neprestanih izboljšav izdelkov ter zaveze k visoki kakovosti in zanesljivosti.

Osnovni principi kvalitete in inovativnosti

Podjetje Palms temelji na štirih osnovnih načelih: proizvodnja najboljše in najkakovostnejše opreme, inovacije za olajšanje delovnih procesov v gozdarstvu, nepopustljivo ohranjanje kakovosti izdelkov ter dolgotrajen odnos s strankami. Njihove prikolice, združene z učinkovitimi gozdarskimi dvigali, predstavljajo vrhunsko opremo za različna gozdarska opravila.

Palms
Izjemna nosilnost in trajnost.

Nepogrešljiva oprema za gozdarska dela

Podjetje Palms ponuja raznoliko paleto izdelkov, ki so namenjeni prevozu in obdelavi večjih količin lesa ter drugih gozdnih produktov. Palm gozdarske prikolice in dvigala se uvrščajo med najboljše na tržišču. S svojo kakovostjo in vzdržljivostjo predstavljajo nepogrešljivo orodje za vse, ki se ukvarjajo z gozdarstvom. Z združevanjem teh vrhunskih izdelkov iz kakovostnih materialov lahko ustvarite opremo, ki vam bo pomagala pri različnih gozdarskih delih, olajšala delo ter povečala produktivnost.

Prikolice serije S – kompaktnost in velika nosilnost

Prikolice iz serije S, ki jih ponuja Palms, so kompaktne in lahke, vendar izjemno nosilne, saj se gibljejo med 6 do 10 tonami. Njihova zasnova je premišljena, saj poleg velike nosilnosti nudijo tudi obilico nakladalnega prostora. Te prikolice imajo enocevno šasijo in se odlično kombinirajo z gozdarskimi dvigali iz različnih generacij, kar omogoča prilagodljivost glede na potrebe.

Prikolice serije D – večja nosilnost in povečana nakladalna površina

Prikolice serije D so zasnovane z večjo nakladalno površino in izjemno nosilnostjo, kar jih naredi idealne za prevoz večjih bremen ter opravljanje zahtevnih delovnih nalog. Njihova struktura je oblikovana tako, da lahko brez težav obvladajo izzive, ki jih prinaša delo v gozdu. Serija D je idealna za zahtevnejše gozdarske naloge, saj se lahko zanesete na njihovo moč in vzdržljivost.

Prikolice serije U – vzdržljivost in trpežnost za zahtevne sečnje

Serija U predstavlja vzdržljive in trpežne delovne stroje, namenjene zahtevnim sečnjam in premagovanju velikih obremenitev. Ti delovni stroji so oblikovani za delo v najzahtevnejših razmerah, kjer je potrebna izjemna zmogljivost in vzdržljivost. Z njimi boste kos tudi najtežjim pogojem pri gozdarskem delu.

Palms
Učinkovito spravilo lesa.

Profesionalna rešitev za ekstremne pogoje

Palms ponuja tudi posebne gozdarske prikolice, ki so zasnovane za delo v najbolj ekstremnih pogojih. Te profesionalne prikolice so opremljene z 4-kolesnim mehanskim pogonom (oznaka MDW) ali hidromehanskim pogonom (HMDW). Prikolice z mehanskim sistemom MDW 3.2. zahtevajo poseben menjalnik, zato so združljive samo s traktorji, za katere so bile zasnovane. To zagotavlja optimalno zmogljivost in zanesljivost tudi v najtežjih okoliščinah.

Učinkovito in varno delo v gozdu

Gozdarska dvigala podjetja Palms predstavljajo visoko kakovostno opremo, zasnovano za specifične potrebe gozdarske in lesne industrije. S svojimi inovativnimi funkcijami ter izjemno zmogljivostjo omogočajo varno in učinkovito delo pri spravilu lesa. Ergonomska oblika dvigal povečuje produktivnost in olajša delo operaterjev, medtem ko široka paleta dodatne opreme zagotavlja, da so gozdarska dvigala odlična izbira za različne dejavnosti v gozdarski panogi.

Zanesljivost in učinkovitost

Dvigala se lahko pohvalijo s številnimi prednostmi. Patentiran sistem gredi pri vrtljivih priključkih zmanjšuje stroške vzdrževanja in povečuje vzdržljivost dvigal. Delovna platforma in lestev na dvigalih so udobne, varne ter preproste za uporabo. Hidravlične cevi so skrite znotraj teleskopskega žerjava, kar izboljšuje njihovo vzdržljivost in zanesljivost.