Promocijska darila
Storitev in trgovina

Agaric – vaš partner za poslovna darila in grafično oblikovanje

Oblikovanje ima ključno vlogo pri ustvarjanju identitete in prepoznavnosti blagovne znamke. Če potrebujete tovrstno storitev, poiščite kakovostnega grafičnega oblikovalca. V podjetju Agaric verjamejo, da oblikovanje predstavlja DNK vaše znamke, saj vam pomaga oblikovati in komunicirati, kdo ste in kaj predstavljate. Njihov pristop je osredotočen na ustvarjanje vizualnih zgodb, ki so podprte z močjo besede.

Celostna grafična podoba in promocijski materiali

Podjetje Agaric vam lahko izdela celostno grafično podobo, ki zajema vse elemente, potrebne za dosledno in privlačno predstavitev vaše znamke. Oblikujejo različne vrste promocijskih materialov in tiskovin, pripravijo vse za tisk in skrbijo za to, da je vsak detajl popoln.

Promocijska darila

Grafično oblikovanje je proces, ki je namenjen ustvarjanju in krepitvi vizualne identitete blagovne znamke. Ta proces zajema različne vidike vizualne komunikacije in je ključen za oblikovanje prepoznavnosti na trgu. Pri grafičnem oblikovanju združujejo slike, simbole in besede ter sledimo najpomembnejšim načelom oblikovanja.

Grafična podoba kot prstni odtis znamke

Vaša grafična podoba je kot prstni odtis vaše blagovne znamke. Skrbi za to, da ostanete vidni in prepoznavni na trgu. Vključuje širok spekter elementov, kot so logotipi, publikacije, spletne strani, revije, časopisi, knjige, oglasi in embalaža izdelkov. Vsak element je pomemben del sestavljanke, ki oblikuje celotno podobo vaše znamke.

Strokovnjaki za poslovna in promocijska darila

Podjetje Agaric je tudi vodilni ponudnik poslovnih in promocijskih daril z več kot dvajsetletno tradicijo na tem področju. Njihova predanost in strokovnost sta jih pripeljali do tega, da so za mnoga domača in tuja podjetja postali zaupanja vreden partner za vse, kar se tiče daril in promocijskih izdelkov. Njihova ekipa vam bo stala ob strani od začetka ustvarjanja zanimivih, edinstvenih in drugačnih idej, pa vse do skrbnega usklajevanja vseh podrobnosti glede vaših želja. Poleg tega vam ponujajo tudi storitve skladiščenja in distribucije, tako da lahko popolnoma zaupate v celoten postopek. Med najbolj priljubljene promocijske izdelke še vedno spadajo oblačila, pisala, koledarji, različne skodelice, USB ključki, obeski različnih namembnosti in še mnogo drugih izdelkov, ki jih ponujajo. Z njimi boste zagotovo presenetili svoje stranke in sodelavce ter povečali prepoznavnost vašega podjetja.

Načrtovanje dogodkov po vaši meri

S podjetjem Agaric je načrtovanje dogodkov enostavno in brezskrbno. Njihove dolgoletne izkušnje in kreativnost se združujejo z upoštevanjem vaših želja in potreb, ter prinašajo izjemen končni izdelek. Z iznajdljivostjo in skrbnostjo postavljajo nove standarde v organizaciji dogodkov. Ne glede na vrsto dogodka, od kulturnih prireditev do poslovnih konferenc, bodo skupaj z vami oblikovali in izvedli projekt, ki bo presegel vaša pričakovanja. Preprosto jim zaupajte svoje cilje, oni pa bomo poskrbeli za vse ostalo, tako da se boste lahko brezskrbno posvetili gostom.

Raznolikost dogodkov po vaših željah

V njihovem portfelju najdete širok spekter dogodkov, ki zajemajo vse od kulturnih prireditev in izobraževalnih dogodkov do korporativnih srečanj, ki povečajo prepoznavnost in ugled naročnika. Prilagodljivost je njihova moč, saj lahko oblikujejo dogodke po vašem okusu, od formalnih do sproščenih, od poslovnih do zabavnih. Velika nakupovalna središča se tudi zanašajo na njih, saj njihovo poznavanje prodajnih strategij in trgovinskih procesov omogoča učinkovito povezovanje z marketinškimi rešitvami, ki izboljšujejo njihovo uspešnost.

Organizacija dogodkov za posebne priložnosti

Ali pripravljate poseben dogodek za svoje podjetje ali poslovne partnerje? Morda imate novo poslovalnico ali izdelek, ki ga želite predstaviti javnosti? Pri Agaric so specializirani za organizacijo dogodkov za posebne priložnosti. Ne glede na to, ali gre za praznovanje obletnice, lansiranje novega izdelka ali kakšno drugo posebno priložnost, vam bodo pomagali, da izstopate iz povprečja.