odkup kovin
Storitev in trgovina Vse za dom

Odkup kovin poskrbi za lepši jutri

Se vam doma, v gospodarskem ali industrijskem objektu kopičijo kovine in ne veste, kam z njimi. Vas vedno večji kup že pošteno nervira in bi radi, da se ga končno rešite? Danes si s temi težavami več ne rabite belit glave, saj obstaja popolnoma enostavna rešitev, ki vas ne bo rešila samo odpadne navlake, ampak boste z njo tudi zaslužili.

Odkup kovin je storitev, ki v prvi vrsti poskrbi, da odpadne kovine ne onesnažujejo okolja, ampak se jih s pomočjo reciklaže da v ponovno uporabo, vi pa boste s tem, ko jih boste dali v odkup, tudi nekaj zaslužili. Torej, rešili se boste navlake, ki vam kvari izgled okolice in jemlje prostor, pa še zaslužili boste.

V kolikor ravnokar razmišljate, da bi pa res lahko tisti kup kovin končno umaknili, vam svetujemo, da preverite odkup kovin pri podjetju Krizant d.o.o. in skupaj z njimi, najdite rešitev, s katero boste zadovoljni.

odkup kovin
Za odkup kovin velja, da je baker kovina, ki je najbolj cenjena.

Katere kovine se odkupujejo

Bolj ali manj lahko date v odkup skorajda vse surovine, ki vam padejo na pamet. Na tak način se lahko rešite odpadnega cinka, medenine, železa, bakra, svinca, jekla, aluminija in še kakšne. Poleg vseh vrst kovin, se odkupujejo tudi raznorazni kabli, kovine se namreč najdejo tudi v njih in tudi te se lahko z reciklažo dajo v ponovno uporabo.

Velja pa se sicer držati pravila, da boste z bolj čistimi in kvalitetnimi surovinami, definitivno zaslužili več, kot pa s tistimi, ki so že rjaveče, oksidirane ali umazane. Isto, kot za odkup kovin, velja seveda tudi za kable, ki bi jih morebiti radi prodali. Če boste od kablov že sami ločili žice, ki se v njih nahajajo, boste z njimi zaslužili več, kot pa če jih boste prodali v celem kosu.

Kako do čim večjega zaslužka

Za odkup kovin velja, da je baker kovina, ki je najbolj cenjena. Zanj lahko zaradi njegovega protibakterijskega delovanja ter njegove električne prevodnosti in protikorozijske zaščite iztržite večji znesek kot na primer za aluminij ali železo. Prodati se ga splača tudi zato, ker je tudi na trgu zelo cenjen in dosega višjo ceno. Je vsestransko uporaben, zato je za reciklažo zelo zaželen. Najpogosteje ga najdete v raznih ceveh, kablih in elektromagnetnih motorjih.

V kolikor vam doma ležijo kabli, boste z njimi najboljše zaslužili, če boste že sami ločili kovine od zunanje zaščite. Seveda morate biti pri tem previdni, da ne poškodujete kovine, prav tako pa morate izbrati poseg, ki ne bo vključeval segrevanja ali kako drugače vplival na sestavo kabla, saj bi to pomenilo, da bi v ozračje izpuščali škodljive snovi. Tudi kovina lahko z napačnimi prijemi izgubi svojo kvaliteto, zato je najbolje, da kable olupite zelo previdno.

Odkup kovin vam daje priložnost, da naredite korak bližje k čistejšemu in bolj zdravemu okolju.

Že s tem, ko se odločite za odkup kovin, namesto za odvoz na deponijo, ste prihranili denar in čas, saj bi morali na deponiji plačati, da lahko kovine odložite pri njih. Podjetje, ki odkupi kovine od vas, pride kamor vi želite, torej ne izgubljate časa s transportom. Plačilo za odkup se izvede na lokaciji, surovine pa tudi sami odpeljejo.

Kot pri vseh drugih storitvah, tudi za odkup kovin velja, da je kvaliteta zelo pomembna. Če boste prodali kovine, ki imajo različne kvalitete, boste seveda s tistimi, ki so kvalitetnejše, zaslužili več, kot pa s tistimi, ki so manj kvalitetne. Bolj je na primer kovina čista, več boste s prodajo zaslužili, manj pa boste na primer zaslužili s prodajo litin, ki jih sestavlja več kovin. Kovine so tudi sicer razvrščene v razrede in glede na to, v kateri razred spada se tudi določi sama odkupna cena.

Odkup kovin je danes že kar razširjen posel in marsikdo želi na tak način priti do enostavnega zaslužka. Za vas pa to morda ne pomeni, da boste ravno na boljšem, saj se pogosto dogaja, da vam kovine plačajo po nižji ceni, kot bi vam jih plačala podjetja, ki jim odkup kovin predstavlja eno izmed glavnih dejavnosti. Ko se torej odločite, da boste kovine prodali, je zelo pomembno, da se odločite za izkušeno in strokovno podjetje, ki ima za odkup kovin vsa potrebna dovoljenja. Ne samo, da boste od takšnega podjetja dobili najboljšo možno ceno, tudi izplačilo bo izvedeno takoj.

odkup kovin
V kolikor vam doma ležijo kabli, boste z njimi najboljše zaslužili, če boste že sami ločili kovine od zunanje zaščite.

Poskrbite za okolje

V današnjih časih se vedno bolj trudimo, da ohranjamo naše okolje, k čemur lahko najbolj kot posamezniki pripomoremo, da se obnašamo čimbolj odgovorno in da spoštujemo zakonitosti narave. Najlažje je začeti ravno pri tako majhnih stvareh, kot je skrb za varno odstranjevanje odpadkov ter recikliranje in dajanje v ponovno uporabo le-teh.
Odkup kovin vam daje priložnost, da naredite korak bližje k čistejšemu in bolj zdravemu okolju, poleg tega pa s tem še nekaj zaslužite, kar je v bistvu dvojna motivacija in zadosten razlog, da se rešite odpadnih kovin.

Čas je že torej, da se tisti kup kovine, ki vas vsak dan z očitkom gleda, pospravi, kajne? Obiščite spletno stran OdkupKablov.si in preverite, kako vam lahko podjetje Krizant pomaga pri rešitvi tega problema.