Marantec
Vse za dom

Marantec daljinci in vrata so vrhunske izvedbe domačega proizvajalca

Marantec daljinski upravljalniki in pogoni marantec so super, ker odpirajo vsa vrata na dvorišču in v vašem domu. Marantec daljinec je izdelan preprosto tako, da lahko z enim gumbom upravljate vrata brez številnih daljincev. Njegov dizajn je tak, da boste lahko v nekaj korakih prenesli vse daljince, ki jih imate doma ali pa v podjetju na en daljinec in si tako olajšali prihod ter dohod v vaš dom ali pisarno. Imeti tak daljinec je privilegij, ki ga je treba izkoristiti. Kopirate ga lahko na še en tak daljinec ali na več za vsakega uporabnika posebej ali pa ga imate za rezervo, če tega izgubite.

Marantec

Vendar pa podjetje Marantec ne izdeluje samo daljincev, ampak tudi vsa vrata na pogon. Ta vrata imate lahko na dvorišču, v garaži, na vrtu, okoli poslovne stavbe in pa tudi vrata za vaš dom ali pisarno. Vsa vrata Marantec izdelujejo izključno po naročilu, ker so seveda vse situacije drugačne in pa tudi vaše potrebe ter želje. Vrata se prilagodijo načinu odpiranja, velikosti in barvi ter tudi material je drugačen za vsaka vrata, glede na vrsto vaše stavbe in na njen izgled.

Ko izberete podjetje Marantec, ste izbrali vrhunsko slovensko kvaliteto, ki ima dolgo garancijo in mojstre na dosegu roke. Poskrbeli bodo za vzdrževanje, rezervne dele in pomoč, če se vam kaj zaplete. Prišli bodo na ogled, prelagali najboljšo rešitev ter gledali tudi na to, da bo cenovno za vas ugodno. Zagotovo boste zadovoljni z njihovim hitrim in prijaznim odzivom ter tudi kvaliteto in garancijo.

Najbolj zahtevno je seveda nadrediti industrijska vrata, ki se morajo odpirati hitro in zanesljivo ter zelo velikokrat. Izdelana morajo biti zanesljivo in robustno ter delovati na gumbe pri vratih in na daljinca, hkrati pa imajo tudi senzorje za odpiranje, kot domača vrata. Ker jih izdelujejo že nekaj desetletij, imajo res prave izkušnje za to, da so njihova vrata res zanesljiva.