Storitev in trgovina

Iščem poceni selitveni servis

Ste naveličani vašega starega stanovanja in se želite preseliti? Potem je čas, da to seveda tudi storite. Storite to že danes ter si zagotovite svobodo, ki vam bo prinesla zadovoljstvo. Imate veliko opreme, ki jo je potrebno preseliti? Izberite poceni selitveni servis Kern ter preselite vso vašo opremo na željeno lokacijo. Selitveni servis Kern se zaveda kako pomembno je vaše pohištvo zato ga bo pred prevozom ustrezno zaščitil, da se le to med samim transportom ne bo poškodovalo.

Velike kose pohištva bodo po potrebi tudi razstavili ter jih na lokaciji kamor jih boste selili ponovno sestavili. To bo omogočalo lažji transport ter večjo varnost saj se tako zadeve ne bodo mogle poškodovati zaradi prevelike teže. Selitveni servis lahko naročite po izjemno ugodnih cenah. Ekipa 3-eh delavcev vam bo preselila vso pohištvo že za 50€ na uro. Pri ostalih selitvenih servisih je ta cena bistveno dražja saj vam računajo še prevoz na drugo lokacijo.

selitveni servisČe iščete ustrezen selitveni servis po ugodni ceni jih pokličite ter si zagotovite kakovostno ter varno selitev saj boste le tako lahko prepričani, da bo vaše pohištvo kljub transportu ostalo celo. Dobra zaščita pred samim prevozom je namreč ključnega pomena za uspešno selitev. Naj bodo to mize, stoli, omare, lestenci bilo kaj. Z dobro predhodno zaščito bo vse obstalo na svojem mestu brez poškodb, ki bi se lahko med prevozom dogodile.

Če pa ne boste selili samo pohištva vam selitveni servis Kern ponuja tudi zelo ugoden najem prikolice na kateri boste lahko prepeljali svoje stroje in druge naprave, ki jih ne morete shraniti v vaš avto bodisi zaradi velikosti ali prevelike teže. Poskrbeli bodo tudi, za 5% popust v primeru, da na trgu najdete selitveni servis, ki bi vam zagotovil cenejšo ponudbo za selitev celotnega doma.

Pohitite ker se splača. Ekipa selitvenega servisa že nestrpno pričakuje vaš klic zato jih kontaktirajte že danes.