Storitev in trgovina

Vedeževanje iz ciganskih kart

Če pogledamo zgodovino vedeževanja, je zelo zanimiva in ima dolgo tradicijo. Vedeževanje iz ciganskih kart se je razvijalo med preseljevanjem ljudstev po Evropi in Aziji. Vedeževanje iz kart je ena od najbolj priljubljenih. Obstaja še več vrst, kot so tarot, vedeževanje iz dlani, kavnih usedlin. Kaj je vedeževanje? V njem vedeževalec napoveduje dogodke spraševalcu, ki se mu bodo zgodili v prihodnosti. S pomočjo ciganski kart mu vedeževalec lahko napove lepe trenutke in tiste malo manj prijetne. Zato je pomembno, da se na to pripravimo. Tudi v življenju doživimo dobre in slabe trenutke, zato moramo biti vedno pripravljeni na na vse. Če vemo kaj se nam bo zgodilo v prihodnosti, je to lahko velika prednost. Če se nam bo v prihodnosti zgodilo veliko lepih trenutkov, smo lahko manj obremenjeni in se kasneje osredotočimo na slabše stvari, ki se nam lahko zgodijo.

vedeževanje

Ciganskih kart je 36, imajo različne poslikave, imenujejo različno. Vsaka ima svoj pomen, če pa jih kombiniramo dobimo zgodbo. Pred začetkom se mora vedeževalec sprostiti in se osredotočiti na karte, kaj nam želijo povedati. Na probleme vedeževalec ne sme vplesti svoja čustva. Karte, ki imajo dobre vplive so: veselje, denar, hiša, ljubezen, svetloba, otrok itd. Karte se delijo še na tiste s slabim vplivom in na nevtralne. S pomočjo vedeževalca razumemo, kaj nam karte pripovedujejo. Mnogi ljudje občutijo strah pred vedeževanjem, ker ne vedo kakšne stvari jim bo vedeževanje iz kart prineslo.

Na spletni strani e-vedeževanje vam strokovnjaki ponujajo vedeževanje po telefonu, preko spleta in elektronske pošte. Ljudje se za vedeževanje odločijo, ker nam pomagajo rešiti probleme in najdemo odgovore na vprašanja, ki nas zanimajo. Daje nam luč in nasvete, da se vrnemo na pravo pot.  Vedeževanje iz ciganskih kart je zares nekaj posebnega. Vsaka karta ima svojo preteklost, sedanjost ter prihodnost. Če se vanje zares poglobimo lahko opazimo kaj nam sporoča.