Lepota

Podaljševanje trepalnic – Polepšajte izgled

Podaljševanje trepalnic je modni hit. Podaljševanje trepalnic je najnovejši lepotni poseg v lepotni industriji. Vaše trepalnice bodo izgledale naravne in lepe, enko kot pri igralcih hollywoodskih filmov. Takšne trepalnice so tudi dolgoročne.

Podaljševanje trepalnic

Umetne trepalnice izgledajo popolnoma naravne in imajo naraven občutek na dotik. Življenjska doba podaljšanih trepalnic je odvisna od vaših naravnih trepalnic ter od obnovitvenega časa naravnih trepalnic. Obnovitveni čas je odvisen od osebe ter kako oseba skrbi in neguje trepalnice.

Poleg same oskrbe trepalnic mora oseba, ki se je odločila za podaljševanje trepalnic, nujno hoditi na redne obnove trepalnic. Za ohranitev trepalnic morate opraviti proces obnovitve, ki se izvajajo na vsakih 3 do 4 tedne.

Podjetje ima na voljo veliko izbor trepalnic. Na izbiro imajo trepalnice različnih gostot, dolžin in barv, ki lahko ustrezajo vsem vašim željam. Ponudijo vam tudi trepalnice, ki se ujemajo z vašimi naravnimi trepalnicami. Če izberete postopek podaljšanja trepalnic bodo vaše trepalnice izgledale še bolj mistične in zapeljive, vaš izgled bo postal bolj glamurozne in popoln. Postopek bo izpolnil vse vaše želje.

Same trepalnice so vodoodporne ter lahko med uporabo podaljšanih trepalnic uporabljate kontaktne leče. Umetne trepalnice se namestijo na naravno trepalnico. Tako lahko podaljševanje trepalnic zagotavlja stabilnost, saj bo umetna trepalnica izpadla istočasno z naravno trepalnico. Če se odločite, da ne boste več uporabljali podaljšanih trepalnic vam podjetje lahko z lahkoto odstrani ne željene trepalnice.

To se naredi z uporabo posebnih odstranjevalcev. Ob odločitvi so vam na voljo svetovalci, ki vam lahko svetujejo o vaših trepalnicah, da dosežete želeno gostoto, dolžino in upognjenost lastnih trepalnic. V primeru, da hočete zamenjati trepalnice vam bodo profesionalci svetovali, katere trepalnice vam bodo najbolj ustrezale. Tako lahko podjetje zagotavlja, da se bo v vsakem primeru vaš izgled izboljšal.

V primeru, da se v zgodnjih jutranjih urah ne radi ličite, vendar pa hočete imeti urejen videz, se lahko enostavno odločite za podaljševanje trepalnic in ne boste nikdar veči imeli preglavic o lepoti svojih trepalnic.