Storitev in trgovina

Pametne ure za vsakega

Zadnje čase do pametne ure zelo padle v modo in vidimo že vsakogar z kakšno. Vendar niso pa samo za odrasle, ampak je tudi na trgu pametna ura za otroke, ki pa ima veliko prednosti, več o prednostih pametnih ur pa si lahko preberete na spletni strani na dlani. Pametna ura za otroke je prava izbira, saj lahko vašemu otroku pomaga pri določenih stvareh. Lahko se bodo prej naučili gledati na uro, prav tako pa ker so telefoni za njih čisto nepotrebni, vas lahko pokličejo kar preko ure, če bi kaj potrebovali ali pa če bi se kje izgubili na poti v ali iz šole domov.

 

Za odrasle pa so pametne ure dobre zaradi tega, da jim šteje korake in vidijo koliko aktivni so, če pa so premalo gredo še na kakšen sprehod, saj je pomembno, da se vsak dan dovolj gibamo. še toliko drugih funkcij imajo, da jih ne bi mogli vseh našteti lahko pa si jih pogledate na kakšni strani. Dobra pametna ura za otroke pa seveda ne potrebuje toliko različnih funkcij kot odrasla, pomembno je le, da ima telefon, kakšno poučno igro za krajšanje časa in pa lokacijo, da lahko starši prej najdejo svojega otroka in so tako brez skrbi. Nekaj dobrih ur na trgu, ki jih lahko kupite tudi svojemu otroku so vtech Kidzoom DX2, Kurio Watch 2.0, vTech Star Wars First Order Stormtrooper Smartwatch, Octopus Watch 2 in pa Ticwatch E.

Pametna ura za otroke pa prav tako ni zelo draga, cena pa se vrti vse okoli 50- 130 evrov. Glede na to, da je kar poceni je ravno dovolj, da osreči vašega otroka in mu polepšate dan, ko ga presenetite z nakupom ure. Ker je pametna ura za otroke majhna in nima na njej toliko veliko aplikacij, vam ne bo treba skrbeti, da bi bili otroci z njo obsedeni in porabili preveč časa na njej tako kot bi recimo na telefonu.