invisalign
Storitev in trgovina

Invisalign oziroma nevidni zobni aparat

Invisalign je zdaj že dolga leta na tržišču. Neviden zobni aparat si vsi želimo, ampak se pa večina vas vpraša če je res neviden. Če ga redno menjujete, po navodilih ortodonta, bo ta zares neviden. Morate vedeti, da v ustih vseeno po določenem času postane rumen in tako je tudi viden. Zato se pa le ta redno oziroma na vsake toliko menja, da ostane prozren in čist. Je pa invisalign namenjen vsakemu posamezniku posebej. To pomeni, da bo pasal samo na vaše zobe. Ortodont bo vzel bris vaših zob in potem neviden zobni aparat prilagodil vam. Ko se vsake toliko to menja, vam tudi naredi novega. Dokler zdravljenje s tem ne bo končano.

invisalign

Invisalign se priporoča nositi skoraj celi dan. Mogoče da ga daste dol za največ uro ali dve, to je pa vse. Drugače se rezultalti ne bodo poznali, tega pa sami nočete. Ker je le ta tudi za plačati, se vam izplača nositi vedno in povsod. Vaš ugriz in vaša samozavest pa bosta na koncu spet nazaj. Je pa ta zobni aparat primeren tudi za otroke. Se pa je vseeno pametno tukaj zavedati, da invisalign ni dobra rešitev v vseh primerih. Če imate res ukrivljen ugriz, bo boljši fiksni zobni aparat, ki je pač viden, bo pa prinesel veliko boljše rezultate.

Koliko pa pride invisalign pa je odvisno od ponudnika zobozdravstvenih storitev. Je pa dražji od fiksnega zobnega aparata. Doktor1a je super na tem področju. Njihove cene so dostopne tudi na spletu, lahko jih pa brez problema tudi pokličete in se o vsem dogovorite. Na termin se je itak potrebno naročiti. Se pa nič ne bojte. Skušajo vam samo pomagati in popraviti vaš ugriz. Tako se boste boljše počutili v svoji koži in še raje kazali nasmeh. Naj vam nevidni zobni aparat pomaga pri vaših zobeh.