hipnoza
Zdravje

Hipnoza; pot do osebnega uspeha

Najmočnejše orodje za programiranje našega uma je hipnoza. Človeški možgani so kot nekakšen kompleksno zgrajen računalniški sistem – zasnova je odlična, vendar pa jo je potrebno stalno nadgrajevati, urejati, od časa do časa pa tudi na novo vzpostaviti. Delovanje računalnika izboljša računalničar, programer ali kateri drug IT strokovnjak. Žal pa za programiranje našega uma ne poznamo nobenega specialista, ki bi lahko zagotovil uspešno storitev. Čarobno paličico namreč drži vsak sam, saj smo za svoj um odgovorni le mi sami.

Uresničite vse, kar si želite

V teoriji vse zveni popolnoma jasno, problem pa nastane, ko je potrebno znanje uporabiti v praksi. Kot najboljša metoda, ki dosega zavidanja vredne rezultate, se je izkazala hipnoza. A pozor! Tehnike se je potrebno zelo dobro naučiti, saj lahko v nasprotnem primeru pride do negativnih posledic. Brez skrbi. Ko boste spoznali, na kakšen princip deluje hipnoza in ko se boste zazrli sami vase boste ugotovili, da s svojimi mislimi že ves čas vplivate na potek dogodkov v vašem življenju. Zato se naučite voditi svoj um in postanite pravi mojster.

Naj se sliši še tako nedosegljivo, vendar lahko v življenju dosežete prav vse, česar se lotite. Hipnoza se namreč uporablja pri uresničevanju zastavljenih ciljev in izboljšanju kakovosti življenja. Programiranje uma je zato osnova za vaš uspeh. Končni cilj pa je, da z na novo pridobljenim znanjem, pomagate tudi drugim na poti do boljšega življenja.

Hipnoza – vaša najboljša zaveznica

Pri hipnozi gre za najmočnejše orodje, ki lahko vaše življenje korenito spremeni na bolje. V bistvu je to način komunikacije, ki ga že danes vsakodnevno uporabljate. Večina od vas verjetno popolnoma nezavedno. Namreč. čisto vsak slišan, prebran in izrečen stavek je hipnoza. Že ko na nekaj mislite, se dejansko samohipnotizirate. Se sprašujete, kaj to pomeni v praksi? Če imate skozi ves dan negativne misli, potem ste sebe samohipnotizirali za slabe rezultate, svoj um pa programirali za nekaj slabega. Na koncu dneva se počutite slabo, nekoristno in popolnoma brez motivacije. Od tod tudi rek, da ko gre ena stvar narobe, gre hitro kar vse narobe.

hipnoza 1

V nasprotnem primeru, če ste skozi ves dan mislili pozitivno, poslušali dobre novice in se družili s pozitivno naravnanimi ljudmi, potem ste se samohipnotizirali za dobre rezultate. Poleg vaših lastnih misli, na vas vplivajo tudi zunanje sugestije. Sem sodijo nasveti, kritike, opazke ljudi in različna druga sporočila iz zunanjega sveta. Večina se niti ne zaveda, kako močno sugestije vplivajo na posameznikove misli, te pa nato na njegovo življenje.

Naučite se jadrati skozi življenje

Večina od nas se, ko se v življenju znajdemo v težkih situacijah, sprašuje vprašanja tipa: zakaj ravno jaz, kako se mi lahko to dogaja, od nekdaj imam nesrečo… Skoraj nihče pa si ne reče, kaj je sam naredil narobe in kako bi lahko situacijo popravil. Pogosto je namreč zelo težko krivca iskati v sebi in priznati napako. Dobra novica pa je, da ko spoznate principe hipnoze, postanete veliko bolj pozorni na to, kaj poslušate in kaj berete. Naučite se krmiliti med poplavo informacij in izbirati le tiste, ki vam bodo pomagale na poti do vaše osebne zmage.