frizerska šola
Podjetništvo

Frizerska šola – izučite se za poklic

Si na svoji karierni poti želite spremembe ali pa morda odpreti svojo lastno dejavnost? Potem je morda odločitev za šolanje za frizerja prava odločitev za vas. Na B2 Sofizo vas čaka program frizerska šola v Sloveniji, ki vam ponuja edinstveno zasnovan in vašim potrebam prilagojen šolski program, ki vam bo ponudil številna nova znanja in potrebno izobrazbo za začetek novega posla. Frizerska šola vam omogoči, da se ustrezno usposobite za delo s strankami, ki jim boste s svojim frizerskim znanjem in ročnimi spretnostmi pomagali do občudovanja vredne pričeske. Vi pa si boste s pomočjo B2 Sofizo frizerskega izobraževanja uresničili sanje po samostojni poslovni poti. Srednja frizerska šola še poseben poudarek daje predvsem praktičnemu izobraževanju, s pametno zasnovanim programom in strokovno pomočjo pa še dodatno spodbuja samostojno podjetništvo in komunikacijo s strankami.

Zakaj prav frizerska šola?

Tekom izobraževanja pridobite poklic frizerka/frizer (IV. stopnja), vendar pa vam program ponuja še veliko več kot le to. Z zaključeno izobrazbo frizerja ali frizerke se vam bodo namreč odprle popolnoma nove možnosti in nove odlične priložnosti za osebni in poklicni napredek. B2 Sofizo frizerska šola pri svojem poučevanju sodeluje z vrhunskimi strokovnjaki iz Mič Stylinga. Ti verjamejo, da je za uspeh posameznika pomembna predvsem praksa, trdo delo in predanost. Stopiti iz svoje cone udobja in spreminjati svoje miselne okvire, ko je to potrebno, pa sta lastnosti, ki vodita do odličnosti.

Z odločitvijo za frizersko šolo boste pridobili veliko strokovnega znanja, izkušenj, predvsem pa odličnih nasvetov in trikov, ki vas bodo spremljali ves čas dela v frizerskem salonu. Ker boste ves čas delali s strokovnjaki s svojega področja, boste zares hitro osvojili vso potrebno znanje. Zahvaljujoč ustvarjalnih in inovativnih učnih pristopov, boste brez dvoma postali strokovnjak na svojem področju. Če temu dodate še svojo gorečo željo in težnjo po uspehu v poslu, pa vam naziv frizerskega mojstra prav gotovo ne uide.