Avto moto

Katero električno treking kolo izbrati za ljudi brez kondicije

Električno treking kolo vam bo pomagalo se rekreirati, če imate kondicijo ali pa ne in ga dobite tukaj https://www.elektricno-kolo.com/elektricno-treking-kolo/. Če si želite svežega zraka in da ste čim bolj razgibani, se peljite v službo ali v šolo s tem kolesom, pa boste vedno pravočasni in nikoli prepoteni. Električno treking kolo vam bo pomagalo premagati dolge razdalje in strme klance, ker zazna, glede na nastavitve, kje potrebujete pomoč in takrat se vklopi motor. Z njim lahko prevozite veliko kilometrov, če imate močnejši motor in baterijo. Pa tudi klance lahko uporabite za polnjenje baterije, ker se takrat motor spremni v dinamo in polni Litij Ionsko baterijo.

električno treking kolo

Moderno električno treking kolo ima sodobno Litij Ionsko baterijo, ki je lahka in se hitro polni ter ne porabi toliko energije. Je enaka kot v mobilnem telefonu, zato je ne smete do konca sprazniti niti čisto do konca polniti. Če kolesa ne uporabljate dlje časa, ga je treba polniti enkrat mesečno, da zdrži baterija dosti let, drugače popusti, kar je škoda, ker je najdražji del tega kolesa ravno baterija.

Ko si omislite električno treking kolo, boste gotovo z njim potovali na dolge razdalje in šli na izlete ter rekreacijo, ker je temu tudi namenjeno. Super je za izlete v dvoje ali z družino, lahko potujete tudi sami. Nekaj tovora lahko s seboj peljete, izberite pa takega, ki ima ojačan okvir, da bo vse zdržal. Sodobno električno treking kolo omogoča dosti nastavitev in tudi merjenje kilometrov, porabe ter še marsikaj drugega, kar omogoča program na zaslonu. Tudi z drugimi pametnimi napravami ga lahko povežete.

Kupite lahko žensko ali moško izvedbo, velikosti okvirjev pa so trije in so prilagojeni glede na vašo telesno višino, nakar morate paziti, da boste lahko vozili to kolo. Sedež in krmilo se bosta lahko nastavila. Pazite le pri pnevmatikah, da bodo prave za v gore ali za na cesto ali po mestu, kjer boste pač vozili. Če boste v mestu pa glejte, da imate svetila in odsevnike na kolesu, ker je to obvezna oprema. Pa srečno vožnjo.