Storitev in trgovina Zdravje

Naravni puder

Ženske se rade ličimo, saj nam to dvigne samozavest. Eden izmed nepogrešljivih ličil je puder, ki prekrije nepravilnosti na našem obrazu. Pomembno je kakšno ličilo uporabljate oziroma kakšna je njegova sestava. Najboljši so organski in naravni pudri, ki jih lahko najdete na https://www.kozmetix.si/licila/pudri. Pri izboru je pomembna kvaliteta izdelave in zdrave sestavine, ki našo kožo hranijo, ne pa škodujejo. Puder najdemo v vseh oblikah, od tistega v prahu, kamnu, podlagi ali v tekočem stanju.

puder

Vsekakor je to najbolj osnovno ličilo, ki nam olepša videz kože in zakrije nepravilnosti. Pri tem izboljša ton kože, zmanjša videz širokih por, aken, rdečice, lišajev in podočnjakov. Za vse te nepravilnosti pa ne zadostuje samo puder, v ta namen so na trgu korektorji, ki jih v nanesemo na problematične dele obraza. Na trgu je ogromno izbire pudrov, vendar niso vsi kakovostni. Tako je najpomembnejše, da je puder izdelan iz naravnih sestavin, ki ne vplivajo negativno na kožo. Pri tem ni nujno, da koža strupene snovi absorbira, temveč je dovolj že, če take snovi vdihavamo. V tem primeru so najboljša naravna ličila, kajti slabe kemikalije najdejo pot do vašega telesa. Med mineralnimi pudri je v trgovini trenutno najbolj kvaliteten izdelek Flow kosmetiikke, med tekočimi, kompaktnimi in podlagami pa so najbolj priznani izdelki proizvajalca Boho green make-up. Ko kupujete puder bodite previdni pri izbiri, kajti ne sme vsebovati mineralnih olj, barvil, parfumov, dišav in ostalih strupenih snovi. V ponudbi kozmetixa teh snovi zagotovo ne boste našli. Pri nakupu moramo biti pozorni še na odtenek naše kože, da se ujema s samim pudrom. V osnovi ga delimo na svetli, srednji in temnejši odtenek, vsak od njih pa se razdeli še na dva podtona, hladnejšega ali toplejšega. Najbolje je preizkusiti vzorec za ugotavljanje odtenka, najbolje pa je, da to opravite na vratu. Le tako puder ne bo prišel do izraza, saj nočemo, da bi razlika med vratom in obrazom bila prevelika.