Vse za dom

Nobilia – Za idealno kuhinjo

Nobilia moderne kuhinje so na voljo v treh stilih. V stilu moderne kuhinje, v tradicionalnem stilu ali pa v rustikalnem stilu. Vse tri stile si lahko ogledate na spletni strani http://www..si. Kuhinja je zelo velik del vsake hiše. V tem prostoru shranjujemo in kuhamo hrano. Vse od enostavnega prigrizka do večerje.

Nobilia

Pri načrtovanju kuhinje se moramo vprašati, kakšna vrsta kuhinje bi bila najbolj primerna za naše potrebe. Ter tudi kakšen videz bi najbolj spadal v našo hišo. Na spletni strani podjetja VARIA imate na voljo posebni program, ki vam lahko pomaga načrtovati idealno kuhinjo. To je program, ki vam lahko prikaže kuhinjo v 3D predstavitvi. Nobilia kuhinje so zelo prilagodljive.

Kuhinje najpogosteje vsebujejo hladilnik ter zamrzovalnik, štedilnik in pečico ter umivalnik. Poleg tega lahko vsebujejo še pomivalec in razne naprave, kot so mikrovalovna pečica in aparat za kavo. Velikokrat imajo tudi vgrajene razne površine za pripravo hrane ali pa pulte. Kuhinje imajo tudi velikokrat predale in razne omare za shranjevanje raznih kuhinjskih pripomočkov, loncev ter krožnikov in kozarcev. Nobilia kuhinje so narejene po najvišjih standardih in vsebujejo vse, kar bi kadarkoli lahko potrebovali.

Odvisno od stila lahko kuhinja tudi vsebuje poseben otok, ki ga lahko uporabljate za različne namene, kot je priprava hrane ali pa kot prostor, kjer lahko jeste hrano. Nobena kuhinja ni ista in vsaka je narejene po željah stranke. Kuhinje so izdelane iz različnih materialov. Od lesa do plastike. To je odvisno od stila, ki ste si ga izbrali. Na primer Nobilia kuhinje, ki so izgrajene v rustikalnem stilu, so v glavnem izdelane iz lesa.

Vsi predali in omare so narejeni iz lesa. Pulti in površine za kuhanje so izdelane iz kamnitega ali pa plastičnega materiala. Ta stil je za osebe, ki imajo radi udoben in klasičen stil kuhinje. Tradicionalen stil kuhinje je za ljudi, ki imajo radi moderne kuhinje, vendar pa imajo rajši bolj klasičen stil kuhinje. Nobilia kuhinje v modernem stilu so kuhinje, ki so narejene po najnovejših standardih.