Storitev in trgovina

Ideje za dekliščino

Ste zaljubljeni in sta se odločila, da bosta svojo ljubezen tudi okronala. Imate že ideje za dekliščino draga dekleta? Še imate dovolj časa za razmislit, kaj boste počele na zabavi. To je zelo lepa gesta, da sta se za poroko odločila, bosta videla da vama ne bo žal. Nekateri pa pred poroko še vedno naredijo eno zabavo, ki ji pravimo dekliščina in fantovščina. Že sama beseda pove, da je to zabava posebej za punce in fante. No pa gremo k dekliščini, da se dekle poslovi od samskega stanu.

ideje za dekliščino

Mislim, da je že vsak slišal za dekliščino, nekateri ste jo že imeli, mogoče ste pa jo nekateri ven izpustili. Dekliščina je ena zabava deklet, prijateljic, sorodnic, preden se punca poroči. Na tej zabavi naj bi bila samo dekleta, fantje sem ne spadajo. Samo včasih se zgodi, da zmanjkajo ideje za dekliščino. Ne veste kaj bi počele, da bi bilo zanimivo, da bi se tega dolgo spominjale. Fajn je tudi, če vsaka mogoče da kakšno idejo za dekliščino, takrat postane zabava bolj zanimiva. Na dekliščini pozabite na težave, dajte si duška in se zabavajte. Jutri boste postala že žena, saj ne veste če še boste se kdaj tako zabavala. No, ne se bat, da je kasneje drugače, malo se moramo šalit. In kakšne ideje za dekliščino imate v mislih. Lahko pogledate tudi na stran Študentska trgovina, kjer najdete kar nekaj zanimivih idej. Kot sem že omenila na tej zabavi lahko počnete zelo zanimive stvari in si daste malo duška. Idej za dekliščino je ogromno, lahko si zamislite napihljivo moško lutko, kaj boste delale z njo si same omislite. Zelo simpatične so tudi slamice penis ter sexi sladke lizike. Lahko malo izzivate s sladkim vibratorjem z vonjem čokolade. Kaj če se bi oblekle v sexi predpasnike moški. To je samo peščica zanimivih idej, za več pa boste morale poskrbeti same.