Storitev in trgovina

3D tisk različnih kosov

Ste vedeli da je 3d tisk postal zelo priljubljen način tiska v zadnjih letih. Omogoča namreč izdelavo kvalitetnih prototipov s katerimi lahko lažje prikažemo izgled končnega izdelka, ki ga je ponavadi potrebno predstaviti naročniku. 3d tisk je možen le s posebnim tiskalnikom, ki tiska na način da stopi plastiko na kolutu ter po programu izriše končni model. Seveda so tovrstni tiskalniki z leti že zelo napredovali in res omogočajo zelo natančno oblikovanje vseh modelov, če so le ti pravilno oblikovani v programu po katerem se nato izvaja program.

Če tudi vi radi oblikujete modele ter si želite najti način s katerim jih bi lahko pretvorili v bolj oprijemljivo izvedbo je tiskalnik na 3d prava izbira za vas. Cene postajajo iz dneva v dan ugodnejše pa tudi dodatne dele za tiskalnik si lahko natisnete kar sami po sestavi osnovnega tiskalnika. Tako boste prihranili pri nakupu ter si zagotovili kvalitetne dele tiskalnika, ki jih boste izdelali kar sami.

3D tisk

3d tisk prototipov je postal glavni način kako lahko zelo ugodno dobimo nek predogled končnega izdelka. Ker so naprave postale zelo natančne si lahko zagotovite res izredno natančne modele. Tiskate lahko pravzaprav čisto vse v manjšem formatu kar oblikujete z računalniškim programom. Pri 3d tisku lahko izbirate tudi med različnimi vrstami, debelinami ter barvami plastike s katerimi lahko ustvarite res čudovite barvne skulpture.

Razvoj 3d tiska pa iz dneva v dan napreduje. Razvijajo že naprave, ki bodo natisnile hiše z betona v enem samem dnevu. Samo pomislite koliko dela, stroškov in zamud bodo prihranile tovrstne naprave. 3d tisk se res splača. Z njim se že vrsto let ukvarjajo tudi v podjetju Deproma, ker lahko naročite tisk svojih prototipov in tako prejmete izdelek v predhodni vpogled.

Za storitev jih lahko kontaktirate ali pa obiščete njihovo spletno stran deproma.si ter izveste več o tem načinu tiska.