Vse za dom

Lesena okna Prima – visokokakovostna in prilagojena vašim željam

Lesena okna Prima so visokokakovostna in hkrati varčna. Preberite si več na naslovu: www.gasper.si/lesena-okna-prima. So preprosta za vzdrževanje in njihovi stroški niso visoki. S pravilnim negovanjem lahko podaljšate njihovo življenjsko dobo. Za izdelavo oken Prima uporablja podjetje Gašper samo najboljši les, ki zagotavlja dolgoročno vzdržljivost. Če se odločite za kombinacijo lesa in termopan stekel, boste dobili okna z odlično toplotno in zvočno izolacijo. Lesena okna ne samo izboljšajo celoten videz bivalnega prostora, temveč mu zagotovijo prijetno in toplo vzdušje ter ustvarijo občutek domačnosti.

Unikatna okna iz različnih vrst lesa

Pri izdelavi oken uporabljajo različne vrste lesa, kot so smreka, macesen, hrast in les eksotičnih vrst. Na ta način lahko izdelajo različne stile in uresničijo individualne želje vsakega naročnika, kar zagotavlja, da so vsa njihova lesena okna posebna in unikatna. Pri izdelavi že v fazi proizvodnje upoštevajo individualne želje naročnika ter tako izdelajo okno po meri.

Želje strank so pri podjetju Gašper vedno na prvem mestu, zato jim omogočajo, da lahko sami izberejo barvo in obliko lesenih oken, pri tem pa jih strokovnjaki podjetja Gašper usmerijo in svetujejo o najboljših možnostih. Les kot material je prilagodljiv, to pa izkoristijo za izdelavo popolnoma prilagojenega izdelka po željah strank. Podjetje Gašper nudi lesena okna Prima s standardiziranimi euro profili 68, 78 in 92 mm, ki so zasnovana za prilagajanje različnim interierjem in vremenskim razmeram. Okna so obdelana z najsodobnejšo tehnologijo, vključno s kombinacijo Aidol Induline površinske obdelave z Remmers sistemsko garancijo, ki jim zagotavlja zaščito pred vremenskimi pogoji in jim podaljša življenjsko dobo. Lesena okna Prima se ponašajo tudi z ekološkimi premazi in so okolju prijazna ter ustrezajo vsem nizkoenergijskim standardom.

Lesena okna

Okna Prima 6.8 – eleganca, varnost in trajnost v vsakem detajlu

Lesena okna Prima 6.8 so narejena s profilom debeline 68 mm, kar omogoča vgradnjo stekla debeline med 24 in 30 mm za različne oblikovne in tehnične rešitve v smislu toplotne, zvočne in varnostne zaščite. Stekla so vgrajena s trajno elastičnim silikonom, med njimi pa je serijsko vgrajen TGI termodistančnik, ki izboljšuje toplotno izolacijo. Na voljo je tudi model s skritim okovjem, ki ustvari eleganten, minimalističen videz. Za dodatno varnost je mogoče okno nadgraditi z varnostnim okovjem RC1 ali RC2.

Zaokroženi detajli na krilih in podbojih ustvarjajo mehkejši, prijetnejši videz in hkrati zagotavljajo varnost ter enakomernejši nanos premaznih sredstev. Leseni okvir je debeline 68 mm, večslojno lepljen brez vidnega dolžinskega spoja pri zunanjih slojih. Vgradna debelina podboja je prav tako 68 mm, les pa je ekološko zaščiten v skladu z barvno kartico Gašper in RAL ali NCS barvno kartico. Okna Prima 6.8 so opremljena s dodatnim tesnilom med krilom in podbojem ter aluminijastim termično deljenim odkapnim profilom na okenskem podboju z dodatnim tesnilom in ALU odkapnim profilom na okenskem krilu, kar dodatno ščiti najbolj izpostavljene dele oken pred škodljivimi vremenskimi vplivi in podaljšuje njihovo življenjsko dobo.

Okna po meri za vrhunsko kvaliteto in estetiko

Lesena okna Prima imajo nekaj pomembnih prednosti: leseni okvirji so večslojno lepljeni, vgradna globina podbojev pa se lahko prilagodi, saj obstajajo možnosti debeline 68mm, 78mm, 92mm ali 95mm. Les je ekološko zaščiten in na voljo v različnih barvnih odtenkih. Vogalni spoji so stabilni, krila in podboji pa imajo zaobljene detajle. Les se lahko obdeluje do 4-krat, kar zagotavlja trajnost, in prejmete kar 10-letno garancijo za kakovost RIG. Stekla so debeline do 60 mm, kar zagotavlja dobro zvočno in toplotno izolacijo ter varnost. Poleg tega so steklitvene letvice skrite, okovje je v srebrnem odtenku, odkapna letev pa je iz aluminija in ima prekinjen toplotni most. Okna Prima so izdelana po meri in so unikatna.

Okna Prima 7.8

Okna Prima 7.8 imajo profil debeline 78 mm, kar omogoča vgradnjo stekla debeline med 34 in 40 mm za različne oblikovne in tehnične rešitve v smislu toplotne, zvočne in varnostne zaščite. Stekla so vgrajena s trajno elastičnim silikonom, med njimi pa je serijsko vgrajen TGI termodistančnik, ki izboljšuje toplotno izolacijo. Okovje je izdelano iz kakovostnega materiala v srebrni barvi in omogoča enoročno vrtljivo-nagibno odpiranje. Na voljo je tudi model z skritim okovjem, ki ustvari eleganten, minimalističen videz.